Finally

Äntligen packar dom sina väskor och drar!
Just nu bor vi 8 pers i vår lägenhet. Fett trångt. Men idag åker 3 av dem så då blir det bara vi goingar kvar. Ska bli skönt! Nu ska vi städa lägenheten för den ser ut som fään.  Sen ska vi ha "möte" för att bestämma lite hus-regler hehe. Behövs.

Jag och Linnea däckade i sängen vid 8 igår. Med kläder och smink på. Sov i 12 h. Skönt för oss. Vi hade visst lite sömn att ta igen. Men himla smidigt ändå att somna med kläderna. Slipper man byta om på morgonen. 
Vi tog en mysfrukost på Starbucks imorse jag och L. Men sån lyx kan vi inte ha varje dag. Nej, nu har vi köpt lite torra allbrain flingor med mjölk och knäcke bröd.

Ska ut på stan igen snart. Det är ganska kallt ute. Vadå sommar?! Vad snackade ni om?

Bye

Käryn dödar träfågel

Jag drog sönder mitt dyra fågelhalsband.

Ge mig ett J. Ge mig ett E. Ge mig ett T. Ge mig ett L. Ge mig ett A. Ge mig ett G. Vad blir det? JETLAG!! jag hör inte! JETLAAAAG!!!

Jag och Linnea mår piss. Känns som att hjärnan sitter fast i ett skruvstäd. Me vi är två om det iaf. Kan jetlaga tillsammans. Alla andra (7) rumskamraterna är ute på vift. Dansar lite och så. Jag och L orkar inte. Trötta.

Idag har vi shoppat lite nere i Soho. Hittade lite grann. Fick ett par jättesöta converse för 45 dollar plus en date. Det ingick. Ganska bra kap ändå.

Tjej: What do u think about my hat? (visar mig en halvful hatt)
Jag: Ehm.. maybe with the right accessories?
Tjej: That means u think my hat is ugly.
Jag: No no... i didnt mean that..
Tjej: U think my hat is ugly...
Sen gick hon.  Men... u know :)

I (L) NY

En fågel på halsen

Äntligen framme!!
Nu sitter vi här i vår lilla lägenhet i NY. Linnea är lite jetlagad och har ont i huvudet men jag mår helt okej faktiskt!! Hahah nu kom linnea o harklade sig i mitt öra freshhhh.... i luv u.

Nu ska vi gå ut på stan lite o handla sånt man behöver. typ.. schampoo? typ.... balsam? typ.... havregryn? typ.... sneakers? typ.. jacka. för det regnar här. regn. vad har ni för väder hemma? eller jag vill inte veta föressten :)

Imorgon är det Valborg. Då ska vi elda. Jag undrar vad vi ska elda för något. Ni kommer få se det på nyheterna så håll utkik.

Saknar er där hemma!!

Föressten. Jag har köpt ett nytt halsband. En fågel. Av trä. Köpte den på Urban. "Karin du vill inte ha en slända eller en fågel på halsen?" ...tystnad.... "Jo, jag tar fågeln". Jävla DYR fågel va det.

Nu ska vi ut på staaaan. Tjing tjing

På den?

Nu sitter man här hemma hos Linnea med en kopp te och myser. Eller kanske inte myser. Lite stressad atmosfär är det allt. Har man med sig allt? Har man med sig för mycket? Har man med sig för varma kläder? Fuck jag glömde sovclothings kom jag på nu... aja skit samma.

Linnea ligger bredvid mig som en korv och pratar med Sahar i tele. SAHAAAR jag hör dig allt. Din lilla göteborgska röst hörs ganska högt ;) Bye bye gonna miss u!!! <3

Fick ett "jätte fint" avsked idag på DA också. "Hör nu allihopa nu får vi säga hej då till Linnea som ska till NY imorgon!!!! *applåd*.....eh och karin....." haha. Fick massa svettiga kramar!!! Bye bye på er också!!

Jaaa, då är frågan om man ska sova i natt eller inte?! Ja nej jag nej ja nej?

nej?? eller?

De var så.. eller det är så. På den. (det var Linnea som sa att jag skulle skriva den sista meningen. Tydligen nåt av hennes internskämt ;) meheh tung e hon)

På den?

Så.. hej då folket. Ses om en månad. Linnea ska ta sin "månads oskuld" nu också. Det är stort. GRATTIS!

We gonna miss u soo much.... NOT! :P

Förutom er som känner er träffade. Er kommer vi "missa" (se vi börjar redan komma in i engelskan)

63175-669

KÖSS

Hejdo

Om ungefär 26 h åker jag och Linnea till flygplatsen! ;)

Har lite ångest inför morgondagen! Vet inte hur jag ska hinna med allt?! Får gå upp jätte tidigt och sätta igång...

( Bara så du vet Sahar så har jag stått och handtvättat ditt fina linne nu inatt så det blir extra rent och fint och hängt upp det på en galge. Tvättat det med kärlek :) )

Fösörk lsäa dteta. Vsist fgnuarer det? Ksnogitt va? Jag kenänr fmeotn gnöra garieffr men äevn tgujo lbseksia drävg hsmaartr.
 
No life.

Jag kom på en sak nu. Jag har typ inte träffat min familj alls mycket sen jag kom hem från min andra resa. Jag har nästan inte pratat med dem? Och nu åker jag iväg igen. Jag har lite dåligt samvete faktiskt. Jag är bara hemma, äter upp deras mat, stökar ner lite, spelar fög hög musik och sedan drar iväg med deras bilar och kör upp deras bensin. Vilket hemskt barn jag är.
Fy på daj Karin Fyyyhyhhy på daj....

Nä jag får väl baka scones till frukost eller något imorgon för att hamna på pluslistan igen kanske?


..I wsih we culod see if we colud be stemonihg?

Kvackpack

...tar en liten paus i packandet och tvättandet. Jag gillar inte att packa. Vet aldrig vad jag ska ta med mig. Oftast brukar jag ta med mig för mycket och använda mindre en hälften och så får jag ingen plats till att köpa nytt. Men jag tror faktiskt jag ska göra tvärt om denna gången. För en gångs skull :)
Wow.

14:14!!! *puss pusss*

I wish my smile was your favourite kind of smile

Kate Nash - The nicest thing

63175-668

(unknown)

63175-667

På den gamla goda tiden...

Jag kommer ihåg när jag var lika gammal som Greta. 4+ typ. Känslan man hade i kroppen. Jag kommer ihåg hur jag lekte med mina leksaker. Hur KUL det var! Gosedjuren var favoriterna. Men även Barbie-ben (ja, jag drog av benen på Barbien och lekte med dem istället för hela dockan). Brutalt, men that's me. Även "Djuraffären" var en favvis. Remember?

Jag var en sur jäkla grinunge när jag var liten :) Tjock som Anna Book (nä, gud va taskigt Karin). Alla som log mot mig fick en dödande hatblick till svar; PRATA INTE MED MIG!!! Mammas lilla ängel haha

    
(Jag ser iaf glad ut på korten. Ovanligt).

"WAZZZZZAAAAAAAAP?!"

En lång innehållsrik dag.

Det bästa var fikan på Nordgården med Märy. Det är så skönt med oss två.. för vi är sånna vänner som kan vara ifrån varandra i flera månader, och när vi ses är det som om vi inte vart ifrån varandra en minut... Skönt att ha en sån kompis :) Hejjjjjj Maria Heeeej... *Hanna röst*

63175-660
Mario och Märy - världens coolaste par. "Ett sånt par som man berättar om".

Kom precis hem från Familjen Södergren och barnpassningen. Det gick jätte bra och barnen är så söta. Gretisen <3



Dom gick och la sig tidigt.. och jag satte mig och tittade på film. Ensam. I ett mörkt okänt hus. Med stora öppna fönster (som det inte går att dra för). Självklart börjar jag tänka på alla skräckfilmer man sett om tjejer som är barnvakter. Typiskt mig. Jag tittar nervös ut mot fönstret. Kan inte koncentrera mig på filmen. Utanför rör sig en öde gunga i vinden. Men blåser det ens? frågar jag mig själv. Tänk om det är någon som suttit på gungan hela tiden ...som precis gått in i huset och dyker upp bakom mig med en scream-mask?! Gaaaaah....
Jag äter lite chips. Men det ekar för mycket i huvudet av tuggandet. Då kan jag ju inte höra om någon kommer? Jag låter chipsen smälta i munnen så jag kan svälja det helt... (fresh, men smartast taktik. Allt för att överleva).

Jag överlevde iaf kvällen och P och O kom hem utan att ringa o förvana innan - vilket ledde till att dom kom på mig stå och rota i deras skafferi med två riskakor i munnen. Pinsamt :) GO TK!!!


Sahar

Åh nej jag har blivit sådär bloggberoende igen.

Idag var en helt okej dag. Fikade lite med Jossan på Vanilj. Skönt att prata lite med henne om resan. Ska bli så kul i sommar, för vi ska ha reunion med alla people vi hängde med där borta! Kommer bli mad fun... Spåra rejält a la Aussie-Viet-Thai-style. Farligt ;) Bäst ni håller er hemma den kvällen. Ni vill inte möta oss ute på gatan.

Var på gymmet idag. Tog en sån där Dance klass (kärring aerobic). Tänkte det skulle bygga upp kondisen lite även om det inte var så kul i övrigt. Men HERRE vad tråkigt det var. Ni skulle se min utstrålning. Död. Död blick. Fladdrande armar. Jag gick ut efter 20 minuter och sprang på löpbandet istället. Uschhh....

Imorgon blir en fullspäckad dag. Jobbintervju (igen!?). Oh yeah Käryn kommer jobba ihjäl sig. Sedan, lite andra privata ärenden. Träffa en gammal kompis. Och sedan lite barnpassning. Ska passa lilla Greta. Hennes mamma är från skåne, så hon uttalar sitt namn med skåne-R. GrrRrrRReeeta. Haha sötisen.

Men nu sitter jag här. Lyssnar på "Känn en doft av kärleken" från Lejonkungen. Instrumental version (så man kan sjunga själv) haha. Och vem tänker vi alla på när vi hör den låten?! SAHAR såklart!!!
Vi har precis bestämt, hon och jag, att vi ska ställa in NY resan och åka som ett stort, mysigt gäng.. till Kållered och gå på IKEA istället! Tänk vad kul vi kommer ha! Vi kan provligga alla sängar. äta köttbullar. krama gosedjur. åka kundvagn nedför rulltrapporna, dränka ungar i bollhavet.....

Nu kommer Ariel, instrumental version...

...men vi tänker fortfarande på Sahar. Eller hur?

Godnatt*

63175-659
Ute i butikerna i Ahmed! Eller beställ ditt exemplar här...


5 dagar kvar

Titta vad desperat jag är. Jag har t.o.m gått in på Google Earth och tttat ut vart vår lägenhet ligger.



Mia, Frida, Teresa, Linnea & Karin

Jag i min bästaste bästis stad

63175-651
Jag

1. 2. 3. 4.

1. Jag
2. Jag
3. Jag
4. Jag

TK på cp-humör

R.I.P

Vi säger farväl till vår kära vän Zerjon som ligger döende hemma i sin lägenhet.
För några dagar sedan sprutade Linnea spolarvätska i hans ögon och mun, och nu... ja, nu tar han sina sista andetag.


Zerjon, SJUK Som F.......miauuuuuuuuuuuuu säger:

jag är döende

*karin säger:

måste vara spolarvätskan.

Zerjon, SJUK Som F.......miauuuuuuuuuuuuu säger:

du är den sista jag pratar med

Zerjon, SJUK Som F.......miauuuuuuuuuuuuu säger:

jo det är det

Zerjon, SJUK Som F.......miauuuuuuuuuuuuu säger:

hälsa alla ifrån mig

*karin säger:

vilken låt vill du ha på din begravning?

Zerjon, SJUK Som F.......miauuuuuuuuuuuuu säger:

sig till polisen att det var linnea...att hon spruta i min mun och ögon

*karin säger:

...lovar.

Zerjon, SJUK Som F.......miauuuuuuuuuuuuu säger:

släpp ut getterna varje torsdag morgon

R.I.P

"Linnea... det finns bara ett ord för dig. Och det är ondska."

(haha)


Puppylove

Nej, jag är ingen djurhatare. Jag älskar djur.
Hur kan man motstå?
63175-650
Jag dööööör för puppy eyes
63175-645


...se, jag är snäll egentligen. Innerst inne.

Liten-vit-fluffig-fragmahund-Design AB

Jag ska starta eget företag. Designföretag. Jajjamensan.
Det måste man ha om man ska jobba som frilansare.

Jag sitter och försöker tänka ut ett lämpligt namn, men det är skitsvårt. Vi satt vid middagen och försökte brainstorma lite men det blev mest flum av det. "Karins lilla företag *Puss och Kram*" eller "KalaKoala Design" eller "Karins Hund-dagis och Design företag" eller "Hamsterfabrik och Design" ....ah ni fattar grejeeen. (Från HippHipp. "Janssons ost och fängelse" hahah). Kul.
Helt plötsligt när jag sitter i mitt rum kommer papi och smäller upp dörren...
"Åh, Opeeen Doooors.. design?". Tyckte han var jätte bra förslag! Men jag vet inte... har ni några förslag?

63175-639

Fluff-Puppy Design AB?

Dying Dog Design AB?

Fragma Design AB?


Retarded-White-Puppy Design AB?

Rätt nice ändå...

(Jag älskar er också)

Eftermiddagskaffe

Är hemma hos L nu. Vi har solat på hennes altan igen och epilerat varandras magar.
En fin stund.

Det gick jätte bra på arbetsintervjun och jag ska provjobba när jag kommit hem från NY. Yeey! Så om ni ser t.ex. en bil med massa fräck reklam och grejs på i början av maj så kan det vara jag som designat ;) Jajje...

Nu ska jag iväg och fixa ny mobil!! :D
so long suckers


Morgonkaffe

Om 50 minuter ska jag befinna mig på AJS reklambyrå för en intervju. Jag är trött.

Jag funderar på om jag ska ha glasögon eller inte? Man ser ju lite smartare ut med det men samtidigt så ser jag inte så bra med dem på långt håll. Kanske lite dumt om jag går in i väggar och sånt? Kanske inte så bra första intryck?

...och så funderar jag på om jag ska ha utsläppt eller uppsatt hår. Jag tror det får bli någonting mittemellan.

...jag är tröttttt buhuhuhuhu.

Jag tar mig en liten titt på videon på den lilla vita hunden igen. Skrattar lite. Men sedan dyker Teresas kommentar upp i huvudet "vem e du egentligen karin? hunden gör att jag vill börja gråta... ser ju ut som den lider jättemycket. har fradga i munnen.". Jag tittar på hunden igen. Försöker tycka synd om den. Men sedan... HAHAHAHAHAHA.....

Jag är en hemsk människa.

Wish me luck.


:)


 
Sköning

Min drömhund

Intelligenta tankar en söndagskväll (måndagsmorgon)

...På tal om ingenting. Den fulaste kroppsdelen på en människa är nog knäna. Eller hur? Det finns inga snygga knän... Inte på någon. Inte ens på världens vackraste människa.

..och en annan sak. Vad har killar sina bröstvårtor till? INGENTING?! Eller hur? Varför har dom ens sånna? Okej, det skulle vara grymt fult utan. Men... ändå!? Helt meningslöst :)

godnatt*

Hypad

Det är mycket som är bajs när jag tänker på det, fast idag var en väldigt bra dag!

Jag och Linnea låg ute och solade på altanen och lyssnade på "Ta mig till havet". Riktigt mys, även om L inte var så pratglad av sig ;) Hot hot hot var det.. Fick lite färg tror jag :) Hejja Sverige.

63175-638

Idag tog jag lite klasser på DA också. Tre lektioner i rad. Ouch.... min kropp. Men det var riktigt kul faktiskt (även om det gick skit). Försökte tänka bort det och bara dansa... typ.. Fick t.o.m gåshus på hypen för jag var så glad!! Dansglädje!!

Skickat över pengar till Teresa nu till min första hyra i NY. Känns braooo.. Snart åker vi! Om en halvtimma är det en vecka kvar :)

L: På lördag ska vi ha avskedsmiddag!!
Z: För vilka?
L: Oss!!
Z: Karin...? IGEN?!

haha... baj baaaj

 
Denna vackra video är tillägnad Linnea. Ett litet charmtroll. Se, lyssna och njut haha...
 

Skutt

Jag satt och funderade på vad jag skulle skriva i dagens spännande inlägg.. när jag fick ett sms. "Åh jag har en vän!" tänkte jag och hoppade glatt iväg till mobilen som en smidig antilop. skutt skutt.
Vem kan det vara, vem kan det vara... Tänk om det är Linnea som vill ta en fika? Eller kanske Jeni från Brissie som säger att hon saknar mig? Eller Brian från Backstreet Boys som berättar att han vill betala min flygbiljett till NY och vill bjuda mig på en Gainomax med vaniljsmak i Brunnsparken?... *trumvirvel*

"TRÄDGÅRN. Hej och välkomna till Trädgårn ikväll...."

JAG HATAR SÅNNA SMS!!!!! jäkla glädjedödare

63175-637
Aussie - Karin och Kaisa - kul på bussen

Jag reflekterar

Egentligen. Varför bloggar man?

Eller rättare sagt. Varför bloggar jag?
Det finns folk som verkligen är jätte duktiga på att skriva.. poetiska. Folk som har intressanta åsikter. Folk som verkligen skriver om spännande saker. Folk som modebloggar?

Men vad skriver lilla Käryn om? "Idag har jag städat mitt rum."
haha.

Fast ändå. Det är så mysigt att sitta här och skriva lite. Även fast man inte skriver om något speciellt. Lägga ut lite bilder (t.ex. på en mops i Musse dräkt). Känna sig lite som Carrie (suuure).
Helst av allt skulle jag vilja ha en liten laptop. Som är bara min. Som man kan krypa upp i soffan med.. och ha en liten kopp te bredvid sig och en liten torr skorpa. Eller en feting kanelbulle? Gud vad sugen jag blev på det nu då...
Jag skulle vilja vara poetisk också. Fast, det är jag ju. Jag kan skriva en dikt? Just for you...

....
nä jag kom inte på nåt.


Se, vad skriver jag om egentligen? :D

Underbart..! Straight from the heart <3


Myslåt

En nästan meningslös dag

Vaknade halv två.
Kände att jag redan hade sovit bort dagen så det var ingen mening med att hitta på någonting att göra.

63175-635?

Jag har städat mitt rum. Halva iaf. Ni som har stått ut med mig den här senaste veckan vet hur länge jag har sagt att jag ska städa. Varje dag ungefär. Men nu.. ja, nu är det gjort. Halva...
..andra halvan får jag ta när jag samlat lite mer kraft. Kanske nästa vecka? :)

Jag tror jag måste gå på yoga.
Jag ska köpa gymkort imorgon (skulle egentligen gjort det idag men, som sagt, jag vaknade halv två).

Möte på AJS reklambyrå på tisdag. Äksajting.

63175-636
Löööv

Tack

63175-634



Tack för att du är en bra vän.
Du vet vem du är.



kärlek






Käryn goes ansvarstaging

...dags att ta tag i framtiden då.
Har suttit hela kvällen och skickat ut typ hundra mail till olika reklambyråer i Göteborg. Hoppas på att få bli medhjälpare/assistent/frilansare någonstans.

Först ville jag få jobb i någon liten söt butik. Stå och sälja skor eller något.. men, neh (eller så gör jag båda). Fast jag kommer tjäna på att jobba som assistent nånstans på nån byrå. Arbetslivserfarenhet. Ju snabbare jag får erfarenhet, desto större chans är det att jag kommer in på en skola. Och ju snabbare jag kommer in på en skola, desto fortare får jag ett jobb. Och ju fortare jag får ett jobb, desto fortare har jag mitt drömjobb i USA (och en fin lägenhet i något mysigt kvarter, en snygg man och... en mini-karin med afrotofsar?)....

ho ho hooo....

63175-633


Imorgon ska jag klippa miiiiig! F*n vad underbart! ...eller kanske inte? Dom kommer vilja klippa av mig hela håret. På riktigt. Jag undrar hur jag ser ut i kort hår? Det får vi se imorgon..

...och imorgon ska jag och Linnea baka "födissidacks" tårta. De två tvilling-jätte-bebisarna fyller år. Ulfis och Jalle. Grattis!

Fast jag har ju glömt att skriva att vår kära Sahar fyllde 20 igår! GRATTIS till dig med darling. Hoppas du blev glad för dina presenter (speciellt intimservetterna).

Tjing..




13 dagar kvar

Ååååhåhåhå jag vill åka nu! Sverige är så kallt.
Har fått en liten beställning av mina små strandsatta vänner på manhattan.
Ska frakta med lite svenska favoriter till dom...

63175-631

Chlorine säger:

...men på tal om ingenting. har du hittat nån snygging att slasha?

Chlorine säger:

haha

- Teresa/Törnrosa (smygreklam: Thevision.blogg.se) säger:

haha

- Teresa/Törnrosa (smygreklam: Thevision.blogg.se) säger:

asså jag har några kandidater som jag jobbar på

Chlorine säger:

..nå?

Chlorine säger:

hahah

Chlorine säger:

"jobbar på"

Chlorine säger:

det är nice

- Teresa/Törnrosa (smygreklam: Thevision.blogg.se) säger:

såg en kille inne på wholefood som jag dog för igår

Chlorine säger:

assååå

- Teresa/Törnrosa (smygreklam: Thevision.blogg.se) säger:

så ska börja flörta med honom med

Chlorine säger:

"med honom med"

Chlorine säger:

hahahaha

New York - Möjligheternas stad ;)


Det är först nu...

...man förstår vad man egentligen har varit med om.
När man väl var ute och reste blev alla upplevelser en del av vardagen. Man vande sig vid att byta boende var fjärde dag. Börja om på nytt på varje ställe. Söka efter nya vänner att hänga och festa med, ta reda på vilka stränder som är bäst, vilka utflykter man måste göra, vart som är bäst att äta, vart det fanns billigast internet... osv osv. Tyckte man inte om ett ställe, var det bara att packa sin lilla rygga och dra vidare till nästa place.

63175-630

63175-627

Här hemma i Sverige måste man gå dag ut och dag in och leva med sina gamla relationer och vardagslunk. Man lever med sitt förflutna och kan inte fly ifrån det på samma sätt. Känner verkligen att jag har blivit bortskämd med att bara "fly" ifrån allting...

63175-629

Jag har iofs alltid varit lite sån. Jag blir lätt rastlös och vill att det ska "hända saker". Känner det redan nu. Hade inte jag åkt till NY den 28e hade jag nog fått något slags anfall snart.  Kommer jag någonsin kunna stadga mig på ett ställe utan att bli deprimerad? :)

63175-628

//TK

16 dagar kvar

Längtar som ett as till NY.

63175-626
En söt tuss

..är på DA med Nea just nu. Sov här igen. Känns som jag bor här, även fast jag inte ens tar klasser (än). Bra där..
Bowling igår. Trevlig kväll. Jag förlorade inte för en gångs skull..!

"The ciiiircle of loooove..." hahahaha

En liten fråga till er läsare. Vilka ÄR ni?? Jag vet ugefär 6 stycken som läser här varje dag.. Men vilka är ni andra 19?? :) nyfiken..

Tjing!! 

Han e ju för sööööt



Frida(syster): "Nämen!! Vad gör Lasma i fönstret?!?!?!?!?!"
Jag: Vem e Lasma????
Frida: Min bettskena.

Lilla Gruppen 4-ever

Karin, Kaisa, Jossan, Lina och Bobby
63175-625
Australien 07-08 in my heart

Funtimes

Jag sitter och tittar igenom alla bilder och filmer från resan för att sortera ut vad jag ska använda till albumen som jag ska göra. Hittade lite videos som påminner om vad mkt kul/konstigt man gjort egentligen..

Kambis

Detta är jag och min vän Nak från Kambodja. Han är jätte jobbig. Han höll mig sällskap när J var ute på äventyr i natten. Är så trött på honom så jag pratar svenska till honom.. orka bry sig. (Alltså jag ligger inte så nära honom som det ser ut på videon. Bara kör upp kameran i fejan på honom. Ni kan vara lugna hehe).

Ensamfylla i Melbourne

Melbourne. Jag och J får en egen liten fylla. Klockan var 19.00. Sjunger, i hissen. Fint minne. "Hej allihopa"..

Bobby hjälper Lina

Bobby vill alltid hjälpa till. På hostelrummet i Airlie Beach. Lina ser ut som en korv. Jag städar lite i bakgrunden. Hostel life (L)

*Bästa resan..

Barfota utan strumpor och skor

Vaknade upp hos Sahar imorse (efter en jätte mysig kvall med henne och Nea).. (fast jag somnade lite för tidigt).. (igen). Testade på att ta mina första danslektioner på DA igår, första gången på typ 5 månader. Började med popping för zerjon. HA HA vilket skämt jag var. Pinsamt! Jag såg ut som överkokt spagetti!!! Har ju inga muskler kvar. Blev helt deprimerad och haltade ut till chillrummet med mina mashade fötter, innan lektionen ens var färdig.
Sorg i mitt hjärta.

Fast jag tog mod till mig och var med på Ulfis klass också. Det gick lite bättre, men ser ändå skit ut. Hur ska det gå, hur ska det gå.

Mina fötter. Jag finner inga ord. Sår, blåsor, stukningar... Jag kan inte gå. Jag kan inte ens ha strumpor på mig för att det gör så ont. Fick ställa in hela min dagsplanering idag för att jag inte hittade ett par skor som passade. Fika med Linnea J och moraliskt stöd till Julias o hennes "Zerjon pimpning".

Men jag är inte ensam. Jag vet att Jossan har samma problem. Hon hade vart tvungen att ha på sig ett för stora, slappa joggingskor eller nåt. (Plus att även hon inte är van vid att folk faktiskt kan vara ärliga och trevliga och hade därför skällt ut en stackars rosförsäljare). Ha ha.. jag skrattar.

Doo doo doo doo te tam...


Ching-A-Ling

Nu känns det lite bättre att vara hemma. Har vant mig vid känslan lite mer nu, but still.. sooo weird.

Gårdagen var jätte mysig!! Linnea och jag satt vid havet med en varm kopp kaffe och pratade. Sverige kan vara rätt mysigt ibland ändå. Och, det är skönt att frysa! (Trodde aldrig jag skulle säga det)

Jag åkte även till twisted DA för första gången igår också. Konstigt, men det var nice. Kul att träffa alla.
Började nästan gråta när jag satt och tittade på alla klasser. VILL OCKSÅ DANSA!! Gud vad jag har saknat det!!!!
Men jag var med på par salsan lite senare. Men det slutade inte så bra.. för jag blev fälld och ramlade på min redan stukade fot. Tack för den... :)
Sov sedan över där och hade lite Sex and the city mys med Linnea och Nina.. Alltså perfekt första dag i mitt lilla hemland. Yupp yupp...

Pratar med Smini på msn nu. För två veckor sedan var vi i Chiang Mai, norr i Thailand. Nu när jag pratar med henne, är hon i Hollywood. "Jag ser Hollywood skylten från mitt hotellrum". Ahhhhhh det är så konstigt att vara hemma!!!

Resa = Livet

Haha det var så kul. Jag ringde precis till banken för att beställa ett nytt VISA kort. Ladyn som jag pratade med försökte förklara för mig att "Det är bra att spara pengar inför framtiden. Vill du att vi ska göra en stående överföring på 200 kr i månaden. Vi kan börja nu denna månaden. Ska vi säga så?". Och direkt tänkte jag JAHAA vad kommer du tjäna på det då? Avfärdade det och sa "jag väntar lite med det du..." Tror du att jag går på det där eller?!?! HA HA...ingen kan lura mig!!!!!. så kom jag på att vi är ju faktiskt inte i Thailand just nu. Haha, jag är så van vid att folk försöker lura än. Har glömt av att det faktiskt finns ärliga människor som jobbar. Öööps...

Idag ska jag och Nea in till stan. Vi ska pierca hennes bröstvårta ;)

Free internet

...hallå jag har gratis internet i mitt eget rum!!! Vilken lyx alltså. Gratis...
Inte 2 baht/min.. inte 5 dollar per timme.. nej, FOR FREE! FÅR FRIII!

Jag känner datanörden i mig gråta av glädje.

63175-624
Hittade denna bilden på mig och Linnea. Vi sover. Love it.

Jag ar lite småhungrig. Klockan ar egentligen 5 på morgonen för mig nu.  Himla konstigt ändå..
Imorgon ska jag gå upp.. dricka en kopp kaffe, köra lite OrbiTrek (my new best friend), duscha i nya underbara duschen, äta frukost.. sen... sen börjar det. Totalrensning i garderoben. Fan va kul.
Sedan kommer Linnea förhoppningsvis över på en liten fikis. Min första dag i Sveedäään.

Jag fryser.

Khawp khawp..

280408

Nedräkningen mot den 28e har börjat. Det kommer bli svårt att komma i form tills dess men jag ska f*n klara det.
Nu ar det slut på slöandet, ätandet, drickandet... Ska bli nice old käryn igen. Vet inte ens vad jag ar för någonting just nu? En boll full av thaimat? :P Äsch.. det var värt det. Resan = Best ever. Men... "Det här är inte du Karin" - citat från idag. Nice bajs. 1 2 3 GOOO!!!

63175-621
Från och med......... NU!!!!

TK's back in town

Världens weirdaste feeling. Jag är hemma. JAG ÄR HEMMA!?
Igår var jag i Bangkok.. och nu är jag... hemma????

När jag mötte upp familjen i Köpenhamn var jag i chocktillstånd. Mamma gav sig ifrån ett tjut när hon såg mig och började gråta... Underbart att se min familj igen. Men jag bara stod som förlamad. En tår föll ner från min kind... chock. Jag och Jossan tittade på varandra och kände samma sak. Behövde inte säga någonting. Visste.

Men nu har chocken lagt sig lite. Lite. Inte mycket. Det här är den konstigaste känsla jag någonsin känt i hela mitt liv. Jag vet inte om det är glädje. Kanske en aning glädje, men mest en slags tomhet. En slags styrka, som gor mig alldeles svag. Det känns som att jag ska börja gråta när som helst.. fast ändå inte? Make sense?? hehe neeh... but thats how I feel...



Jag gick och handlade pa Billhälls forut med Mami. Jag körde dit. I min bil. Jag kan fortfarande köra. Det sitter i.. precis som att lära sig cykla. Underbart.
Det var konstigt att gå på Billhälls. Kändes så.. rent? Gick där som om ingenting speciellt hänt de senaste 4,5 månaderna. Jag gick till Thaihyllan och tittade efter ingredienser. Kändes lite mer hemma då... en slags lättnad.

Två problem:
Det första ar att jag vekrligen har broblem med att skriva å, ä och ö. Jag får gå tillbaka och ändra hela tiden. Jättestörande!! Haha Linnea påpekade det på msn förut; "Karin, du kan ju faktiskt använda å ä ö nu du vet...". Öööps...

Problem nummer två är att jag inte har någon plats for mina sju nya väskor. I-landsproblem.
Får göra en rensning i garderoben imorgon. Baxa bort lite onödig skit som jag samlat på mig under åren.

Nej, nu ska jag gå och sätta mig o titta på film med familjen.



TK, back in town.

The End

Imorgon vid den har tiden, ska vi strax aka till flygplatsen. Jag har inte fattat det.
Jag har verkligen langtat huuur mycket som helst den senaste veckan. Men just nu, nar det ar pa riktigt, sa kanns det lite scary. Angest i magen. Detta ar verkligen slutet pa var nastan 5 manaders langa resa...
Sist jag stod pa sveriges mark var det november, 2007. Nu ar det april, 2008.

Hemma har jag missat lucia, advent, julafton, nyarsafton, ehmm.. pask... och sakert nagon mer helgdag som jag inte kommer pa just nu. Hemma har folk akt ivag till andra land. Ny dansskola (som inte ens hade lokal nar jag var hemma), kompisar har flyttat hemifran och fatt nya pojkvanner som man inte har traffat.... ah weird alltsa.
Och nu kommer lilla (...lilla o lilla) jag hem och ska vara med igen!! :D

...jag langtar efter att fa en stil igen. Jag sitter o dreglar pa alla kladaffarers hemsidor. Sa mycket jag vill kopa. Planerar. Vill ha en ny garderob. Ar sa trott pa sandiga, urtvattade bomullsklanningar och flipflop. (Jag har inte haft nagra andra skor an flipflop pa mina fotter mer typ an 1 gang pa hela resan. Nyarsafton, hogklackat. Killing heals.) Jag provade ett par converse harom dagen och det var jatte konstigt!! Mina fotter ville inte vara dar inne. Dom kandes instangda. Jag kunde typ inte ga haha.. Obekvamt.

Asch... nu ska vi snart ga upp till vart rum. Duscha.. ta pa oss nagot som inte ar alltfor smutsigt hehe.. Sedan ska vi ut o kaka middag pa Khaosan road (backpackergatan i bkk dar vi bor. hatar). Sedan ska vi ut. Sista utekvallen pa resan. Kommer nog spara som vanligt... :)

Ja, sista inlagget pa denna resan. Nasta gang jag skriver ar jag i Sverige.
Shit my god.

Ses pa mandag, ni som fortfarande ar i Sverige!!

Love


Job 2 do

Denna sangen ar saaaa Thailand for oss... Love

Dooo dooo dooo dooo to tam....

Fina minnen

63175-619
Kala och Mia - nyc sept 07

Gonna miss


Cho!!

Livet ar sa annorlunda har. Kho Samet.
Det ar hit alla fran Bangkok kommer for att koppla av. Thaifolk. Inte sa mycket turister.
Min nya van. Nak, fran Kambodja. Jobbig javel, men ganska intressant att vara med honom.
Lever sa himla fattigt i en sketen bungalow. Tjanar 60 kr per dag pa sitt bartenderjobb. Ater en gang per dag. For dyrt annars....

Man kanner sig som en tjock lyx gris.

Nu ska jag snart ga o hamta min tvatt. Kul?.. mai chai. och sen ska vi har en bye bye utgang med alla thaibuddies har.. for imorgon aker jag o Jossan till Bangkok igen. Gaaah snart hemma juuu....

RSS 2.0