Brad Pitt old = ???

Hallå jag måste lägga upp denna bilden igen. SER NI VEM HAN ÄR LIK!?!?!?!?!

KUNGEN!!!!!!!! hahahah eller hur? Jag såg precis det......



Ah, det var det jag ville säga.
Hej då.


Gott nytt år säger kungen. Hej hej.

The Bears at Blockbusters

Ni hittar oss på Blockbusters. Our second home...

Idag fick vi en ny tjej i klassen. Hon var från Holland och luktade svett. Men hon var trevlig. Jodå.
Jag har även kommit på att jag hatar julrea i New York. Det är helt omöjligt att hitta någonting.... kanske beror på att det är helt omöjligt att ens ta sig fram. 34th st - Herald square - runt 5 tiden..... FRUKTANSVÄRT. Ungefär samma känsla som tredje raden längst fram under Kanye West konserten på Way out west förrförra sommaren. Död. Jag har försökt att hitta en tröja i tre dagar nu... och jag ger snart upp alltså. Funderar på att vänta tills typ slutet av januari innan jag vågar mig ut igen. Fast, nej :) 



Lite pics:

Pojkarna leker ute på gatan :) Bobbi och Luke från Hawaii...
Jag = Papparazzi från köksfönstret







Newkirk Ave


Snart är det nytt år. Weird. För ett år sedan vid samma tid var jag i Brisbane med "Lilla Gruppen". Konstigt, redan ett år sedan. Jag undrar vart jag kommer vara nästa år vid den här tiden? Konstigt nog hoppas jag faktiskt på Sverige...
Men men....


Här är föressten en bild på mig från förra nyår. Jag tyckte den va lite charmig.

Godnatt världen. Nu ska jag sova.
TK

Hej.

Lycka. Lycka för mig är när man hittar en halvfull chipspåse som man inte visste att man hade hemma i skåpet.

:)

Råbert är ute och åker skateboard med "his boy Sheldon". Jag sitter här och tar tag i saker och ting. Känns bra... Har ringt äckelmanager idag och har även kollat upp lite skolor och grejer. Nu äter jag chips.

Igår skulle jag och Råbert shoppa lite. Är så trött på mina gamla hålkläder. Vi gick runt i heeeela Soho och det ända jag hittade var en kajalpenna. Besvikelse.Det var en konstig dag igår. New York kändes som en Batman film. Dimmigt, grått och mystiskt.



Såg en bra film igår. Nya Brad Pitt filmen - The curious case of Benjamin Button. Den handlar om en pojke som föds gammal. Som ett litet skrynkligt russin. För varje år så blir han yngre och yngre.... och så händer typ typ massa med kärlek och sååååå :)  Jätte bra va den! LÅNG bara... men bra.




Nu ska jag ta lite ansvar och diska lite.... det trodde ni aldrig om mig va!? Nähähä...

Friday

Fredag fredag freeeedag....
Slutade skolan for en halvtimma sen. Var en helt okej dag i skolan faktiskt. A vesst.
Jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska skriva men.. ja, jag kan ju beratta att jag har tappat en nagel. Alltsa en losnagel. Hoger langfinger. Det ser snyggt ut. Ska ga och visa mitt langfinger for alla ute pa stan idag.

Storshoppat mat idag. Harligt med ett fullt kylskap. Det var ett tag sedan (jag har atit carrotcake till frukost tva dagar i rad nu).

Fast pa tal om mat sa at vi massa gott hemma hos Carlos igar. Julfirande american style med turkey och allt det dar igen. Dom gillar turkey i det har landet. Tank pa hur manga turkeys som dor under thanksgiving och jul. So sad so sad.
Jag tog med mig lite swedish stuff too.. jaajjemen. Jag bjod pa meatballs o lingonsylt och hela koret. Hahah dom var sa forvirrade hur man skulle ata det. "Is the meatballs always this small in sweden?? Looks like testicles....". Dom fick aven smaka pa sill. "What is this?!" "Raw herring..." "OH GOD!!!! disgusting!!!!!". Fast dom tyckte det var helt okej faktiskt :) hehe.

Kul.

Nu ska jag ut i vimlet.
Hej...


Christmas Eve

Jaha då var denna julafton över. Saknade familjen så himla mycket idag. Konstig känsla. Men det blev så bra ändå... Vi fick en jättemysig dag trots regn och äckelslask. Julshopping på dagen och italiensk (?) restaurang med the swedish gang på kvällen.


Jag och Bobbis. Fint.



Finaste bilden.



Elina och Fridus ;)



Nu ska jag och mannen somna till en film. Vi inviger vår nya julklapp från er Familjen. Tack, Vill ni veta vad det är? Det kan ni få. Det är en micro. Haha. Vi hittade en jättebra, billig, söt micro idag när vi gick på stan. Så nu kan vi äntligen värma upp mat..... och poppa popcorn! That's what we're doin right now... yeaaaaahhh....


Engström-Fan... :)

.: GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR KARIN OCH ROB :.

Mmmm...

Varför är choklad så himla gott?! Jag mår så himla bra just nu. Jag äter Marabou choklad. Det är så himla gott. Ahhhhhh vad gott det är. Idag har jag och Bobbi julhandlat på IKEA. I huset har vi nu Marabou, Annas pepparkakor, tre burkar vitlökssill, lingonsylt, gräddsås och köttbullar. I'm prepared. Fast det fattas en sak... JULMUST!!!! Dom hade inte JULMUST! Jag måste måste måste ha JULMUST. I gotta have it nooooooooooow..... cravings.. Nu blir jag liksom sådär besatt .... jag måste ha det. Men jag vet inte hur. Någon som har lust att skicka över lite till mig? Jag vill ha julmust jätte jätte mycket. Hah... jag lovar att det sitter nån där hemma nu o läser det här med en julmust i handen... ......FUCKER!!! ;)

Vi har även storstädat lite här i lägenheten och det är så myyyy... hahahaha han e så söt den där bobbi. han sa precis "Karin dont through away things like this next time.... I like this kind of stuff...". Så vände jag mig om.. så är det en liten plastförpackning för ett ljus som jag slängde i soppåsen... han började leka med den direkt och stoppa ner saker i den. sötis... hahah.... 


Vi tar en söndagspromenad i vårt lilla neighborhood...



Laddar upp....


Bobbis leker med sin nya låda.... :) 

Mami, Papi och Sissen.... Saknar er.
 

"Trainie"

Jag är heeeeeeelt slut! Idag var andra dagen som "trainie". Fick vara på ett annat lite större ställe. Scandinavia House. Först när jag träffade min manager trodde jag att jag skulle dö. Han var en riktigt sånt överklass newyorker som skällde och gav order. När han fick höra att jag inte hade någon experience sa han "oh.. great...". Haha.. men jag jobbade som f*n och försökte ta efter alla andra och i slutet fick jag faktiskt ett litet leende från honom. Wow. Sedan sa han att "I know you don't have any experience but.. you look like all the other workers. soo call me tomorrow...". Oh yeaaaah..... Ah jag vet lite skryt men jag är faktiskt stolt över mig själv haha... :P

Nu ska jag dö i sängen. Min ben värker och ryggen är typ av...

Nighty *


Snooooow!!! :)



Har man inga vinterdojjor så... :)



Min första "tip". haha, EN DOLLAR. Yes!!! Vi har ramat in den.

Where are u?!

Nu sitter jag har i skolan igen.. och jag vill inte ga uuuut. Det ar kallt och det ska bli snostorm har idag.. eller regn..... Men jag har inga plastpasar i skorna sa jag kommer bli genomblot. :(
Jag maste ut o hitta ett par svarta jobbskor ocksa... JOBBIGT. Hatar att shoppa har om man letar efter nogot speciellt... gillar mer att ga runt och .. vad heter det... impulskopa :) Men det var ju ett tag sedan man gjorde det.

Fun.

JAG VILL BAKA PEPPARKAKOR OCH LUSSEBULLAR!!!!!!!!!!!!!!! jag vill ha julkansla.. men det har jag inte. Har ni det?

Jag ar nervos.

YES!

F*n va gött! Det blev som jag önskade trots allt... --> check it out <--
Är lite nervös men jag kommer nog in i det efter ett tag :) Wish me luck on friday. Första dagen...

Vi fick en ny klasskompis idag. Hon var inte från Korea. Hon var från Japan.... Hon var sämre än alla de sämsta koreaner i klassen och hon hamnade i min diskussionsgrupp idag. Det var kul och givande.

J: Wä ..jo flom?
K: Sweden
J: Swädääään!!!!! woooh.... coool. Wä jo lif?
K: Brooklyn.
J: Ah rilliiiii?! Woooh.....

Det smittar änna av sig lite ibland. Hur dom uttalar vissa ord.
Oh really? = Ah realliiiiiiiii......?!??!!?
Bye! See you tomorrow! = Baaaaaaaay.... se jooooooo tomolloooo!!!!! *BIG SMILE*

Sötnosar.

John.. vår lärare, kämpar hårt med deras uttal på saker och ting. Det blir lite felsägningar då och då.

John: Beach
Koreaner: Bitch
John: BEEEEach...
Koreaner: Biiiiiitch...
John: Sheet... a sheet of paper.
Koreaner: Shit... a shit of paper

Nä men nu ska vi inte vara sånna. Jag kan säga att koreanerna är GRYMMA på grammatik. Där ligger jag lite sämre till...


Efter regn kommer solsken efter regn kommer solsken efter regn kommer solsken

Sunday

Här ligger jag o degar. Har precis ätit en spännande grötfrukost. Mmmm....
Idag ska jag på design museum med carl+syster. Dom åker hem till sverige imorgon, så nu kommer jag vara ensam med alla koreaner i klassen. Sad, so sad.

Förra veckan fick vi ännu en korean till klassen. Hon heter Cloé... och jag misstänker att hon har stenrika föräldrar och är grymt bortskämd... för denna människa. Jag finner inga ord. Hon sitter där med sin lilla pälsjacka och filar naglarna, speglar sig och pratar om sina läppar (som tydligen växer när det regnar). Ja visst. Hon har även frågat John (läraren) om han är gay inför hela klassen.. och massa massa annat men det orkar jag inte skriva just nu. Jo men hon är säkert snäll innerst inne.

Hårinpackning och potatismos

Hej familjään + random people.
Jag har vart lite dålig på att skriva på senaste tiden. Sorry... Men.. äh jag har inga ursäkter. Bara lathet :)
Idag har det REGNAT. Riktigt äckelväder!! Och det blir inte bättre av att mina skor läcker. Det tog ungefär 5 minuter imorse innan mina strumpor var genomblöta. Så fick jag gå med det resten av dagen... fresh. Ska ha plastpåsar i skorna imorgon.

Just nu sitter jag med hårinpackning i hela huvvet. Det var emergency...!!! Jag vet inte vad det är med vattnet här i NY.. men någonting skumt är det. Det gör att håret liksom blir platt och elektriskt. Man känner sig aldrig riktigt fin... och mitt hår var ju ganska schletet innan jag kom hit också sååååå...... Ja.

....vad kan jag berätta mer för KUL då? Jag kan väl lägga upp lite käcka bilder kanske.. :)


Rockerfeller center


Lite kömpisar. Philip (tyskland), Carl + syster på besök (swe) och Moon (korea)

Nu ska jag mosa potatis.
Hejdaaaa...

..och så levde dom lyckliga i alla sina dar

Jag hoppas på ett sagoslut...


SISSEEEEEN!!!

MIN SYSTER HAR GJORT EN TATUERING UTAN ATT PRATA MED MIG FÖRST!!!!!!!!!
*chockad*



Men guuud va fin den blev lilsiss... Verkligen. Den blev så himla dig. Jag kan tänka mig dig strutta runt i Afrikas stjärt med en slarvtofs på huvudet, lite halvsvettig och så har du den lilla batterflajän där. GUD VA FINT!!
I'm proud of you... I miss you.. Kom hit! (och resten av familjen också tack).

Nu ska jag åka till Soho och luncha med mannen. Sen ska jag gå till en nagelsalong och skaffa snygga naglar. Oh yeah... Förövrigt såg vi en asdålig film igår på BIO (ja, jag vet.. BIO igen..). Vi såg Transporter 3. Sämsta filmen på länge.

Hej do hej do

C-c-c-o-l-d

Är heeeeeeeeeeeelt genomfrusen.
Kom precis hem från en låååång dag på stan. Har egentligen inte gjort så mkt. Mest drivit omkring med Carl, en från klassen. Fikade lite i East Village.. mysigt där. Kollade även upp ett gym som jag hade tänkt börja träna på men shiiit vad dyrt det är. Helt sjukt.. så vi får se hur det blir med den saken. Vill så gärna börja träna igen snart...

Senare gick vi och bobbis till en konstutställning på nåt art gallery som robs kompisar hade... det var lite "halvparty" där. Men det tog typ en timma att komma in för det var så crowded.. och när vi kom in var det inte ens värt det. så... jag drog hem. höll på att somna stående.

För övrigt så gjorde jag det där testet igår på skolan för att se om jag kunde flytta upp en nivå. Men gud vilket skämt det blev. Usch pinsamt!! "So Karin, you wanna move up to level 7?! Okey, but according to your results in this test here.... you should be in level 5." ......ehhhhhhhhhhhhhhhh?! EXCUSE ME. va fän.... så dålig är jag väl inte?! fast jag behöver ju inte flytta ner iaf. det var ju snällt. men snälla.. okej att jag kanske inte brukar göra så bra ifrån mig på test och sånt... men liksom... äh jag orkar inte ens.... får stanna kvar i min klass. så farligt är det inte....

Nu ska jag nana. Kommer somna som en stock.
Gonatt*


Christmas Tree Lighting

Nu sitter jag har i skolan igen. Annu en dag avklarad. Jag blev lite frustrerad idag pa klassen for.. ursakta mig.. alla ar ganska daliga. Sa jag pratade med min larare, sa imorgon ska jag gora ett test for att se om jag kan flytta upp till Level 7 istallet. Men man maste ha alla ratt for att fa komma dit (for alla pratar tydligen flytande), sa njaaeee far se hur det gar. Min grammatik ar ju inte den basta. Det ar ganska jobbigt faktiskt for det kanns som att jag ar lite mitt emellan.. och jag har det hellre lite for svart an for latt. Jag ar ju har for att lara mig?!

Nu ska jag ga till Svenska Kyrkan igen och "utratta lite arenden". Hoppas pa mer tur denna gangen. Sedan ska jag ga till Rockerfeller Center och titta pa nar dom tander upp julgranen. Den ska tydligen vara gigantisk. Ska ta massa bilder...

Gotta go now...
Haj haj

Robs B-day

Här är lite bilder från igår :)


B-day tårtan och min lilla present


Frukost :)


Pigg...


Sisco och Rob - Led Robster


Ehm.. ja. Jag och Fridus!!








Tourists


Tröööött

Ahhhhh det känns som att jag har blivit överkörd av en lastbil. Fast det har jag inte. Kan knappt hålla ögonen öppna och jag har jätte ont i huvudet. Så himla trött.
 
Bobbis födelsedag igår blev för övrigt jätte lyckad. Han var så glad så! Allt blev som planerat...

Nu ska jag snart gå till skolan. Jag undrar om jag har fått någon ny rolig classmate denna veckan. Hoppas det, för Åsa åkte hem i fredags :(

Fast jag orkar inte skriva mer nu.
Nu ska jag äta frukooooost. Gröt. Spännande.

"Jag mötte Lassie..."

Hahah Rob är så söt. Vi satt och åt frukost och helt plötsligt börjar han sjunga på "Jag mötte Lassie.. Jag mötte Lassie...!" Hahahh...


Rain

Det har regnat hela dagen. Verkligen ösregnat.
Idag har jag gått runt på stan och köpt lite grejjer inför Bobbis födelsedag. Han fyller 22 idag! :)
Jag kan lika gärna skriva här vad jag ska göra för han förstår ju ändå inte svenska om han nu får för sig att gå in här.. me he he. He... he. Jag har köpt en liten minitårta som han ska få på morgonen. Jättesöt är den. En sån där riktig amerikansk tårta med massa krusiduller och massa too-much-of-everything på (tänkte att han skulle gilla den. han är ju en sån som tar extra socker på Frosties liksom). Han har redan sett lådan men jag avslöjar inte vad det är i. Nej nej...
R: Aaaaw u got me a birthdaycake!!!!
K: No i didnt...
R: Okey? So what's in the box?!
K: I don't know...
R: ....but you bought it?!
K: Well... yeah... but I think it's a bomb in the box.
R: Okey, so it's better if we just leave it here then...
K: ...no, i can tell u what it is. It's knäckebröd. Different flavours... whole wheat.. sesame... etc.
R: No it's a cake Karin. I know you. You're gonna put candles on it in the morning and sing...
K. No. *tänker på dom små vita ljusen som jag köpt tidigare*
R: Can I see it??
K: No.

Damn it. Men han vet inte att jag har köpt en halsduk till honom! Nopes... vet han icke. Mannen. Jag har tjatat på honom i 2 veckor nu att vi ska köpa en halsduk till honom för det är så kallt (mamma). Men han vill inte ha en halsduk. Så... därför köpte jag en nu som han MÅSTE ha på sig ...eftersom det är en PRESENT. Man kan ju inte låta den ligga i garderoben om det är en PRESENT....! Jajje.. det är så vi jobbar. Hehe. Men den är jätte fin faktiskt.
Hittade den på Urban.

På kvällen ska jag ta med honom till Red Lobster. Han älskar skaldjur.. den lille. Ska bli mysigt.... Får se vad som händer senare på kvällen. Kanske tar ett glas.. eller två :)



Det är nästan lite jul-på-liseberg känsla på union square nu.
Var tvungen att ta lite bilder... Jätte mysigt.




Asså jag vet inte riktigt vad det är med mig men jag har ett fruktansvärt sug efter apelsiner.. eller frukt i allmänt. Innan tyckte jag bara frukt var tråkigt. Men nu... nä jag vet inte. Jag måste bara ha C-vitamin.. NU NU NU!!!! Whyy...

Hej då.

RSS 2.0