Midsommar

Glad midsommar från TK!

Lilla Julafton

Det känns som julafton idag. Är så glad så glad. LYCKLIG!!!

3 h kvar...


Fatclub info

Efter mycket om och men har nu jag och Teresa, the fatmasters, tagit in två nya members till vår fatclub.

Marlon - TM

Han jobbar som kock. Bara det visar att han har valt rätt riktning i livet. Marlon blev medlem efter att han beställt in extra grädde på sin redan feta cheesecake. Han kan verkligen njuta av att äta. "Im in heaven" hör vi ofta. Han blundar, suger långsamt på det han har i munnen... och ler. Precis som om han vore hög eller nånting? ;) Welcome to the family, TM.

Jossan - TJ

Eftersom jag, TK, har växt upp med denna människa; vet jag att mat betyder allt för henne. På barnkalas var det hon och jag som ropade efter tårta högst. Det var vi två som alltid stod längst fram i kön till fiskedammen. Ja, och på det spåret har det fortsatt. Hejja Jossan! Welcome.

Nuvarande medlemmar:
NoneNoneNone




Idag har det varit en trevlig dag. Jag och Teresa har tagit årets första dopp i havet. Vi bar oss åt som två fjollor och skrek som två döende grisar, but we did it. Kallt som fän va det. Nu ligger Teresa och halvsnarkar i min säng. Sött.


Så här såg det ut på min datorstol efter Teresa hade suttit på den. Fresh. (Teresa, ett tips. Det finns speciella bindor för urinläckage. Vi kan åka och köpa det till dig nu. Jag kan betala i kassan om du tycker det är pinsamt.)

"Kanonkul!"

Alltså jag tröttnar aldrig...


"Nu ska vi testa och se om det går att åka segway på kullersten."
"Nej."

Butterflies, the sweetest feeling

Jag längtar så mycket att jag inte kan sova på nätterna. När jag blundar ser jag bara en sak framför mig. Vaknar minst fem gånger varje natt. Vrider och vänder på mig. Idag vaknade jag klockan fem. Jag var klarvaken. Kunde inte somna om. Fjärilarna i magen var för många. Så jag gick upp och tog en härlig morgonpromenad i solen, lyssnade på min iPod och mådde allmänt bra. Är det här på riktigt? Drömmar jag? Är det sant? Det är sant. Wow.

 tre dagar kvar.

"Whats up with this cheese and crackers?!"

Ännu en härlig sommardag. Underbart väder! Solat hela dagen idag med och sakta men säkert kommer brännan tillbaka. YES! Har iofs bränt mig rejält i fejan men jääääjäää....

Fyra dagar kvar nu. OMFG.

Det känns riktigt konstigt att vara hemma just nu faktiskt. Av olika anledningar. Mest är det weird för nu kommer jag stanna i Sverige ett tag. Inget mer resande. Nej, nu ska Karin få lite rutin på sitt liv tydligen? Hur ska det gå... Jag är ingen rutinmänniska. Sist jag hade rutin på mitt liv jobbade jag på förskolan. Och alla som känner mig vet ju att jag mådde jätte bra då. Wöörking najn 2 fajv.. Spännande...

Jag älskar min familj.


Frajd

Min syster är bäst. Min bästa vän.

image711

RSS 2.0