HEEEEEEEEEEEJ DÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

Nu åker jag snart till flygplatsen!!

Pratade precis med Maria på Kreta. Hon berättade att det var 47 grader varmt idag så hon fick solsting och det svartnade för ögonen på henne och hon höll på att svimma... och så spydde hon!

........

Vi hörs när jag kommer hem!! :D:D hahaha...

HEEEEEEEJ DÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

SE DET LIVE

63175-322

Oh happy day


Jag och Maria leker atletiska. (Bara så ni vet stod Maria stilla på korten men vi LÅTSAS bara åka för det var för svårt att ha fart och ta kort samtidigt heheh).

Denna bild är egentligen inte till för allmänheten men skit samma :)


Mysig dag idag. Mia kom hit och vi köpte lite glass och åkte inlines... Svängde förbi lite hos Jossan också. Hiiiiiimla trevligt!!

Nu står resväskan halvpackad bredvid mig. Jag HATAR att packa.. för jag vet aldrig vad jag ska ta med mig. Eller rättare sagt; vad jag är tvungen att lämna hemma?? Därför förstår jag inte hur jag ska kunna packa en väska för en resa på 4,5 månad.. när jag inte ens kan packa en väska för en vecka? Jobbigt det där... :)
Dagens I-Lands problem typ..

Kreta-Marias mamma var här lite nu precis.. och hon berättade om alla shower och sådant dem brukar göra på hotellet i Kreta på kvällarna. Alltså åååååååh vad jag vill ha ett sånt jobb! Ska smöra så jag också kan vara med ;) meheh. Tänk om jag får jobb där och inte kommer hem förrän i Oktober?!?! TÄNK?! Kul att man kan tjäna pengar på något sånt underbart. Tänk att Maria gör det. Tänk att jag kunde ha jobbat där istället för på förskolan. Tänk vad mycket gladare jag hade varit då?........ livets sanningar är hårda :)

Nu ska jag packa vidare.. baj baj

He's alive!!!!

63175-328


Family guy är så himla underbart.

På torsdag.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

63175-327

Bilder på hotellet vi kommer hänga på!! GAAAAH!!!!!!!!!!!!!

Karins modeblogg

63175-317
Här har vi Andrea.W i en svart kropps-strumpa med knappar, en 2x2 meter stor sjal virad lite måfå runt halsen och en vit bucklig sommarhatt. Allting ifrån H&M. Bara älskar kombinationen av plaggen tillsammans. Helt rätt i sommar..!

Pysselklubben On Tour

63175-317



För ett tag sedan fick jag och Josefina reda på av våra mödrar; att vi som två små tjocka, glada barn var utstötta av våra egna vänner. Två små rädda barn utstötta ur ett samhälle som vägrade acceptera oss...
Vi var inte välkomna in i områdets pysselgrupp. Vi var födda på fel halva av året.
Och där som två ensamma offer fick vi vår egna pysselgrupp... Vi två.
Folk skrattade och ignorerade vår sorg och vi lever fortfarande i trauma efter denna extrema händelse....
Utstötta och ensamma. Livet var inte lätt för två små barn som bara ville pyssla...

Nu, trots vår traumatiska barndom, har vi växt upp till två nästan normala människor. Vi är nu redo att utforska om världen har mer att erbjuda. Expeditionen startar den 26:e november.
Är världen redo?

Creating again

Det var sol ute idag! ...strange feeling.

Nu är min syster hemma också. Haha hon såg så fräsch ut när hon kom innanför dörren. Med massa silver-tejp virad runt hela armen och med ett uppskrapat knä som stack fram ur ett ca 30 cm stort hål i leggingsen. DET ÄR KUL PÅ FESTIVAL! :D

...nu börjar maten ta slut här hemma. Har lite ångest inför frukosten imorgon. Kommer maten räcka till mig? Jag är nämligen en frukost-människa, vilket betyder att om jag inte får frukost DIREKT när jag vaknar blir jag aggressiv.
Det är tråkigt att köpa mat. Kanske ska köpa sushi imorgon? Ja, det gör jag...

Nu har jag även börjat på en affisch till Twisteds "danstimma" under gbg-kalaset. Den blir grym faktiskt. Om jag får bestämma :P

Längtar tills vi ska uppträda!! Det bästa som finns....

Nighty

63175-297


HAHAHAHAHAHAHAHA


Harry-kväll

Idag.... har jag tränat.. as usual. Men sen förstår ni, hände det någoting ovanligt som inte har hänt på flera, flera, flera dagar. Jag träffade vänner (och köpte Gifflar). Det var en underbar känsla.
Träffade upp Mia och Teresa (och fick en Mikael med på köpet). Vi fikade lite på Café Garrrrbo. Trevligt.

Efter det åkte Mia med mig hem och vi hade HARRY-KVÄLL!
Förstår ni hur BRA Harry Potter är???
Jag vill kunna trolla och Maria vill åka kvast. HAHahh..... vilket skämt.

63175-296
En fin bild på oss. Proud Mary and me... lovely couple

Wengardium Leviosa

Soooo beautiful


Beyoncé - Still in love (Kissing you)

Frida

63175-295

Varför blir man alltid så sentimental mitt i natten? Är det bara jag som blir det?
Sitter och lyssnar på två låtar om och om igen. En gammal låt med Justin som jag precis upptäckte; "Lets take a ride"... Huuur skön som helst. Refrängen är så go. Sedan även en låt med Beyoncé som heter "Still in love". Man blir typ gråtfärdig av den. Mmm.. men nu måste jag nog sova. Godnatt....

Kreta/Heraklion

RESAN ÄR BOKAD OCH KLAR!

29:e Juli till 3:e Augusti


.....åh va skönt.

Onsdag.

Den 26:e Juli bär det (till 99% chans) av till Kreta. Det blev en syster-resa till sist.
Ska bli hur mysigt som helst. Förutom att Frida kommer bli så himla mycket brunare än mig efter som hon föddes med sitt himla pigment.. Men jag har nästan vant mig nu efter 20 år. Nästan....

63175-292

Ska bli så kul att hälsa på Maria och Mario också!! Alltså jag jämför Marias jobb med mitt...
Hon jobbar på ett femstjärningt hotell med 22 pooler. Hon är med i ett stort gäng som har hand om underhållningen där. Shower på kvällarna, pool-gymnastik m.m... Men hon är verkligen så himla värd det jobbet. Ingen förtjänar det mer än hon..

Åker nog till Gotland nästa vecka med Nea och Smin. Hoppas det är bättre väder då bara....

Chubbs och Chubby

 63175-287
Vi var bara tvungna. Förlåt oss.
hahahah...
63175-286

Chubs

Chubs

You and me and the koalas chubby..

E!

Idag har jag träffat Nea, Sandra och Johanna...
Nea hade med sig Carmen Electra Aerobic Striptease video.. och klart man måste prova den liksom.
Hahah så himla fult. Vi stod i mitt vardagsrum och var verkligen så osmidiga och osexiga man kan bli. Johanna hoppade runt i mina (alldeles waaaay tooo big) gråa mjukisbyxor som hängde i röven och sandra hade mina (alldeles waaay too small) mjukisbyxor som gjorde att hon fick en jättesöt tantrumpa. Vi var alla vackra - med knakande knän och vrister. Men shiiit Carmen.. hennes kropp ni förstår inte. HENNES RUMPA. omg. Det är mitt mål haha. Hon hade sånna där små söta hotpantshorts och var så grymt snygg i dem. Värsta vältränade kroppen...


63175-281
  


Efter vårt extremt jobbiga workoutpass (som bestod av 5% träning och 95% sitta i soffan och dega) satt vi och snackade gamla minnen ifrån vår fjortistid här i Kullavik. Vi hade ju vårt lilla gäng då...
Allt var så himla komplicerat; med massa intriger, skitsnack och status-fixering. Jag var ju helt klart en folk gillade att snacka om och hitta på rykten om... Usch vill inte ens tänka på det ryktet som gick om mig... haha helt sjukt.

Jag och "Johonno" får alltid skrattanfall :D

Imorgon ska jag gå lite på kungsmässan med Fatso och sedan ska jag till gymmet...

I love my freedom.

PS. Nya favvokanalen är "E!". Kan man bli ytligare än så hahah.. katastrof..

! ! ! !

Jag är fri.

...höhöhhh

Två till tre år gamla filmer från min mobil. Hahahah jag och min syster är störda. Jag skojar inte. Det är ingen idée att försöka förstå er på vår humor. Tyvärr....


Hahaha en gammal film på mig och frida när hon terroriserar mig.


...jag vet.




Här är Happylappson.... är hon inte det sööötaste. Jo...

Hösten 2006

EN DAG KVAR

IMORGON ÄR DET SISTA DAGEN PÅ JOBBET! FATTAR NI?! ..jag fattar inte.
När jag ser tillbaka på det senaste året... känns det som allt bara har varit en obehaglig dröm. Har detta verkligen hänt mig och jag har överlevt? Nej .. det måste ha varit en mardröm.
Men nu har jag vaknat upp och det känns så j*****************vla bra!!!! :D
Fabian, en jobbarkompis till mig som jobbar med det äldre barnen, har nu fått känna på att ha halva (OBS! Halva.. inte hela) gruppen av mina småttingar de senaste veckorna, kom fram till mig idag liknande en zombie; "KARIN.. jag ORKAR INTE MER. Jag förstår ärligt inte hur du har stått ut i ett år?" Jag: "Va? Barnen är ju lugna idag?" Han: "...åh.." Jag: "Och det här ju är bara halva gruppen.." Han: "..åh..."

Nu kommer livet bara vara en dans på rosor fram till.... hm.... April nästa år?? ..eller lite längre till och med.
Jag vill inte skryta med allt jag kommer göra.. men en sak är säkert. Jag är så j******vla värd det!! :P

So long


Seeegt

Gaaah vilken seg dag. Finns inte så mycket att säga om den. Men nu är det bara FYRA dagar kvar. Jag kan inte förstå det?!


Här är jag på jobbet. Jag har rast. Utfläkt på soffan...

..längtar tills allt roligt jag ska göra när jag "blir fri". Jag har även börjat tänka på att kanske följa systern till Arvikafestivalen nästa torsdag. JAG VET?! jag på festival? what?! men varför inte.. egentligen?? Tingsek kommer dit :P
Måste bara ha nån som följer med mig. Kanske Nea...

Orkar inte skriva mer idag.. är inte på humör.
Ciao

Marmelad under osten är sååå förra året

En trevlig helg.
En helt jätte oseriös utgång i fredags med maria, frida och emelie. Hahahah alltså shit vad vi dansade!! Frida var t.o.m tvungen att byta kläder för vi blev helt svettiga. Mysigt. Alltså vi dansade inte bra om ni trodde det utan vi stod där ensamma på hela dansgolvet och verkligen fulade oss och.. och det var så jäkla kul. Folk måste hatat oss(L) Gratis glass fick man också.

63175-275
På nattbussen hem. Sleta och trötta... men lite gulliga. Lite bara..
Lördagen var ganska slapp. Gymmade lite med Nea på dagen och sen åkte jag hem till Maria. Kollade på två filmer och lite vänneravsnitt.
Och idag... alltså ni förstår inte hur TRÖTT jag har varit. Jag förstår inte vad jag har gjort?? Kollade på 8(!!!!!!!!) vänner avsnitt hos maria och sen däckade jag i hennes säng och sov i flera timmar och drömde massa sjuka drömmar. Vaknade upp lite halvt dizzy och sedan åkte vi till danshuset.
Tog och fika med Frida efteråt. MYCKET trevligt jaaaa.... Vi smed massa planer om vad vi skulle heta på våra falsklegg i NY i september. Jag ska heta Charlotte Perelli och Frida ska heta Hannah Graaf. Eller Agneta Sjödin?

Sedan träffade vi på Moncef och Julia + deras modellkompis som jag kände mig så himla kort bredvid :) Shit dom e så bruna och snygga! (Hej moncef jag vet att du läser det här för du tycker min blogg är så himla spännande).

Men nu är jag hemma. Ska jobba imorgon.. men det är ju sista veckan på jobbet så det kommer nog flyta på rätt bra tror jag.... Yey.

Sovtajm.
Bye

"Did I just talk to her about gas?????!!"

RSS 2.0