30 sept

Idag är verkligen dagen. En konstig känsla.

ONE YEAR AGO BABY

4 words

...fyra speciella ord vill jag höra från min älskling. Sedan kommer allt att bli bra....

"_  _ _ _  _ _ _  _ _ _!!!"


Nu är Totten där ..också. Hon landade för 1,5 h sedan. Nu traskar hon runt på NYs gator med sina små fötter...

Idag skickade jag iväg min andra faktura. Det är det roligaste med att ha företag. Skicka iväg fakturor. Då betyder det att man har gjort ett bra jobb och att kunden är nöjd.. och så får man en liten belöning för det ;) Känns bra känns bra...


Imorgon är det exakt ett år sedan vi träffades första gången på riktigt... Vår speciella kväll. Gud vad fort det har gått. Fast jag har nog aldrig varit med om så mycket väntan innan... och längtan.


Aaaaaw

Det finns ju verkligen inget sötare...

 

 

 


(haha älskar för övrigt hur hon kallar på sin hund här..
speciellt de sista sekunderna)

29 september -07

För exakt ett år sedan togs detta kortet...

Hej soffa

"Nej tack. Jag tål inte starksprit..."
"Nä, vem fan gör det..."


Have a safe flight tonight Totte

Fredag förmiddag

Har suttit och tittat igenom alla bilder på min dator. Det blir så ibland (när man har för mycket fritid). Man börjar titta på en bild.. sedan en till... och så är det kört. Nu när jag sitter här och är bored får jag faktiskt tänka på att jag har gjort en del kul grejer det senaste året.. Man ska inte klaga. Faktiskt.


Kala & Mia - nyc 07





Lite wild-style. Kho Pangang, Fullmoonparty 08





Skydive. Aussie - Mission Beach 07





Scubadiving. Aussie - Barriärrevet 07





Karin - Sweden. Fall 2008

Älskar Jasmine

Hahah jag älskar Jasmine :)
Så bitter.

 




Orkar inte komma på en bra rubrik

Hela tiden en massa åsikter. Många som tycker, tänker och tror. Många som "vet". Men jag försöker att inte påverkas för mycket. Det är klart att folk vill ju väl och de har säkert en poäng i det dom säger. Men jag försöker verkligen att känna efter själv. Be realistic.
Vad är det jag känner egentligen? Vad är det som händer? Vad säger hjärtat?



Mhm


Wikipedia - För andra betydelser, se Kärlek (olika betydelser).

Kärlek
är en känsla som präglas av en stark ömhet och tillgivenhet. Kärleken kan vara riktad mot abstrakta ting som konst eller nationen, mot mer allmänna konkreta ting som naturen eller Kyrkan, eller till mer specifika konkreta objekt som ens hem, ens husdjur eller en nära medmänniska, inklusive den egna personen. Kärlek i dess olika varianter är ett ofta återkommande tema inom litteratur, film och sång.

Kännetecken [redigera]

Kärlek kännetecknas av en vilja att ge villkorslöst till någon eller något, det vill säga att bete sig altruistiskt. Ett exempel är föräldrars kärlek mot sina (små)barn, se också agape. Ett annat är den känsla som två människor känner för varandra som innehåller en både fysisk och psykisk attraktion.

Kärleken kan också bestå av en biologisk attraktionskraft av sensuell eller sexuell natur. I det senare fallet kan känslan vara mer allmän, så kallad romantisk kärlek, eller mer konkret åtrå, också benämnt libido.

Kärlek till den egna personen - egoism - kan av omgivningen ses som något negativt, där egenkärleken kan ta sig uttryck i handlingar som ökar det egna välståndet eller välmåendet på andras bekostnad. Det finns även en mildare form av egenkärlek där personen unnar sig en del av det goda i livet, utan att brista i respekt eller empati inför medmänniskorna. Sådan egenkärlek är kopplad till en god självkänsla, vilket i sin tur är viktigt för att kunna visa kärlek - att ge ovillkorligt.

Förälskelse kallas den intensiva inledningsperioden av ett kärleksförhållande. Att bära kärlek eller förälskelse som inte är besvarad av motparten kallas olycklig kärlek.

Att visa kärlek mot något kallas att älska. Lössläppt applicering av ordet "älska" inkluderar också idiomatiska uttryck som inte alltid bär positiva förtecken, exempelvis ett sardoniskt uttryck av missnöje: "Jag älskar verkligen hur politiker alltid ger ut tomma löften". Denna breda mening av ordet älska står i strid med den egentliga betydelsen av begreppet kärlek. Denna tendens till begreppsförvirring förstärks av att det i engelskan bara finns ett och samma ord för både kärlek och älska - love - och att detta engelska ord, i likhet med det svenska ordet älska, också används i betydelsen av det svenska ordet åtrå.

I germanska språk förekommer som regel endast ett ord för kärlek. I grekiska språket förekommer däremot flera, bland andra agape (αγάπη) och eros (ερως). Dessa har olika innebörder och används i olika sammanhang. "Eros" står för erotisk kärlek (därav det svenska ordet), medan "agape" är det ord som förekommer i Nya Testamentets originaltexter, och dess betydelse är av stor betydelse för teologin.


Bollis

En sån här liten kompis är precis vad jag skulle behöva just nu i denna stund.





Jag skulle verkligen bli såå glad om någon kunde ge mig en sån här just nu. Snälla rå..

Blåbär

Hej.
Jag är trött. Kom precis hem från jobbet.... barnen.
Jag trodde aldrig jag skulle säga detta men just nu så är det faktiskt skönt att vara på jobbet, för då tvingas jag tänka på annat. Då och då påminns man om allt. Men tankarna försvinner snabbt eftersom någon t.ex. skriker "fäääärdig" från toaletten eller något liknande...
Jobbigast är det i personalrummet. "Hur går det nu med USA Karin...." JA MEN JAG VILL INTE PRATA OM DET JAG ÄR REDAN DEPRIMERAD.... "Nej men åh vad jobbigt så går han och väntar på dig där borta...." JA JAG VEEEEET AAAAAAHHHH.......

Jag är bara trött på allt. Trött på att ingenting fungerar. Jag ger inte upp, det kommer jag aldrig att göra. Men man känner sig så hjälplös bara.

Har pratat om att gå i ide innan.. som björnarna. Skulle vara perfekt nu. Eller man kanske kan kolla om man kan bli nedsövd någonstans i en månad eller två. Varför kan man inte göra så? Egentligen? ...kanske en bra affärsidée? Kan va något att tänka på till min firma...
' Karins Design & Nedsövning '


...är det tisdag idag? nej fuck det är onsdag...

k&r

hatarpengarhatarreglerhatarfördomarhatarorättvisa


Sjuker

Nu har jag varit sjuk i en vecka. Det räcker nu tack.

Idag ska jag på ett viktigt möte hehe... Usch, jag känner mig så ur form. Det är ett företag som ska ha en ny företagslogga. Det ska bli kul.. men som sagt, det var ett tag sen jag jobbade med sånt där nu... men jag kommer väl in i det efter ett tag...

Orkar inte orkar inte orkar inte...
Känner mig som en svullen... snigel.

wish me luck

Haj haj

...

***

så himla långt bortaaaa jag pallar inte mer

Höstis

För en gång skull satt jag och tittade igenom lite olika höst kollektioner på style.com.
Otippat men sant.
Jag gillade verkligen Alexander Wangs.


Fast...

...min humor utvecklas till någonting skrämmande på kvällarna kände jag nu.


Har ni svårt för att somna?

Jag har ett tips för er med sömnproblem. Läs denna boken.



Jag garanterar.. efter två sidor sover ni som små döda grisar. Fast förutom att den ger samma effekt som 10 sömnpiller tillsammans med en flaska vodka.. så är den intressant. Den sätter definitivt igång tankarna. Faktiskt. Jag skojar inte. Den är bestseller i USA. Tro det eller ej :) (Jag såg den på Oprah Winfrey show)


Jag har även ett tips för er som vill ha lite extra spänning i tillvaron. Kom till mitt hus och kika in genom fönstret när hela familjen är hemma. Det kan bli kul.
Här är t.ex. något ni kan få se en helt vanlig söndagsförmiddag:


Bilden är tillägnad Teresa

(jag har videos från denna bandage-dag också men jag vet inte om världen är redo för en sådan upplevelse än)



Min älskling är den sötaste älsklingen i hela älsklingsvärlden.
(oh god)
Men på riktigt, han är faktiskt det.
Jag vet vad han ska få av mig när han fyller år. Ett bandage.

Goodnight and goodmorning

Antingen blir det den 25:e eller 26:e september :) Det är mina datum. Ska försöka planera in allt så jag kan åka då.. till min baby.

Jag börjar planera lite vad jag ska ta med mig nu. Det är så bra för jag fick ju massa grejer på studenten.. som jag skulle ha när jag flyttade hemifrån. Bland annat två rosa kökshanddukar och en rosa degskål (så jag kan göra mina special köttbullar)... och så har jag ju två jätte söta rosa koppar som jag vill ta med mig också. Jag tror Bobbi kommer bli så glad när jag kommer med massa rosa ;P muahah... HÄR KOMMER KAAARIN



Idag har jag gjort lite slingor i mitt hår. Det blev helt okej faktiskt! Jag är nöjd. Men jag fick lite panik ett tag för precis när jag hade haft i slingorna maxtiden och skulle skölja ut.. pajade elektriciteten i badrummet så jag fick inte på duschen (vi har en sån där komplicated dusch med massa knappar och sånt). Så där stod jag med mina slingor.... oh oooh. Men det fixade sig till slut... det blev bara lite, lite kycklingfärg längst upp på huvudet. Men kycklingar är ju söta så det är ju bra...

Idag sa Totten att hon skulle ta bussen ut till mig för vi ska kolla på massa papper o skit inför ambassaden. Alla som tror teresa kommer orka ta bussen till mig räcker upp en hand!!!!!!!!! Inte jaaag! Det är aldrig nån som orkar åka ut till mig i bushen :(

hej då bara för det.


Död, dödare, Karin

I'm dead. Vaknade hundrafemtioelva gånger inatt. Det var verkligen tur att jag var hemma ifrån jobbet idag. Hade inte vart en gullig fröken annars...

Jag är sååå trött på min musik! Någon som har lite nya goa låtar att dela med sig av?


***

Vill inte gå och lägga mig, men jag borde.
Jag fick föressten min fruktade telefonräkning idag. Timmars mobilsamtal till USA... :S
Men det var inte så farligt som jag trodde. Fast jag ska inte göra om det ;)

Jag kommer vara hemma från jobbet imorgon. Skönt. Sjukanmälde mig.
Får jobba Ons-Fre istället. Behövs. Är så fattig.
Ska ta tag i sånt där viktigt men tråkigt inför San Fran m.m imorgon. Även skriva CV och skicka ut till olika ställen för eventuella jobb till våren. Det gäller att planera ;)
 
Aj.. huvudvärk.



- ♥ -





Måndag...

Jag är vrålförkyld. Men trots det orkade jag ta mig igenom en hel dag med barnen. Jag var nära till utbrott flera gånger.. men jag överlevde.

Nu ska jag ta ett varmt bad och sedan krypa upp i soffan med en kopp kaffe.. och lite choklad. Lite bara :)

Randombild från i somras

Fridus gör en attack, älsklingen "is chillin" och lillasyster har en melonhatt. Härligt sommarminne.

Sick and tired

Då var det bara en timma och tre minuter kvar på min dag.
I wish i could spend it with u.

Har varit en mysig b-day med mami och frida, förutom att jag har blivit förkyld. Men det är sånt som händer när man jobbar med barn..  så det är därför jag ska gå upp 06:30 imorgon för att gå dit och få lite mer baciller. Looking forward to it.

Men "man kan inte vara nere med en ballong".



(Jag borde inte vara arg på dig men det är jag)

21 ;P

Äntligen! Nu slipper man falsk-passen ;)

TK, TT, Julia och Moncef spelar TP:
Moncef till Julia: Vilken blomma sjung Evert Taube om i "Älskling du är som en..."
Julia: Ros!!!
Moncef: Oasis....
*lång tystnad*
Moncef: Jag läste fel svar va...?

Julia till Moncef: Vilken löksort använder man för att skrämma bort vampyrer?
Moncef helseriös: Gul lök.


Hahahah... jag dör :) TP 4-ever. Kärlekens spel... not.

Idag har Fatcluben haft ett möte. Diskuterat viktiga frågor och bestämmelser. Även samtalat om eventuella nya medlemmar i gruppen. Återkommer med mer information...

Nu ska jag sova. Jag har utkletad mascara runt ögonen och ser ut som en drugaddict.
Allergi. Julias hund.


Partyhit 2008.


Over and out.

LOVE

Mini-födelsedag med familjen


Idag hade vi mini-födelsedag för mig. Egentligen fyller jag ju år på söndag (Julia hahah...) men Papi åker till USA på lördag så då får man ju passa på när alla är samlade.
Eller nästan alla iaf.
Finn ett fel: Mami och Papi. Frida och Pontan. Karin och.... BUHUHHU det var tomt på stolen bredvid mig. MISS U EXTRA MUCH TODAY BOBBI!

Idag är även en sorgens dag. Något fruktansvärt har hänt en nära. R.I.P.
Tänker på er.






Min finaste





(Och Nea...fisen ;) Kommer tänka på dig imorgon)
(..och hej hej Linneas mamma hahah)

Alien-lover

VEM TUPERADE HÅRET PÅ PROGRAMLEDAREN I SO YOU THINK YOU CAN DANCE-avsnittet idag?
Jag orkar inte hahahah.. Jag och min syster DOG inombords. Av skratt. Hon såg ut som en alien med vattenskalle som liksom hade punkterat bakhuvudet ...och på det satt en blomma.. och på blomman låg lite hår. Alltså inte för jag är så mycket snyggare själv just nu.. (jag känner mig faktiskt som en punkterad alien) men ändåååå.... vad tänkte dom? Hahahh... så sött.
Hejja Hejja.

Fast nu kände jag att jag fick lite huvudvärk.. så jag ska nog gå o lägga mig i mina nytvättade lakan (bästa som finns).

..fast en till grej bara. WHATS UP MED NEW YORK KILLAR OCH TELEFONER....?! Aaaaaaaahhhhhh.... smisk ska dom ha. Hårt.


Godnatt*
TK

To-do-list

Saker jag ska göra imorgon:

1. Vakna

2. Äta frukost

3. Borsta tänderna

4. Plocka upp den gråa handduken från golvet

5. Äta lunch

6. Ringa och störa mamma på jobbet
   - Kullaviks Montessoriskola, Eva....
   - .................hej....
   - Hej!
   - .........vad gör du?
   - Jobbar.. vad gör du?
   - .........inget.
   - Ok.......
   - .........
   - ......
   - .................................
   - Du, Karin...... jag måste nog..
   - Vad ska vi äta idag?
   - ...jag vet inte. Karin nu fick jag besök här jag måst nog läg..
   - jahaa.....
   - Vi ses sen!
   - Mh....
   *klick*

7. Äta middag

8. Kanske dra upp rullgardinen.

9. Sova


...fast jag KANSKE hittar på nåt mer... kanske. :)

Ibland så undrar jag...

...vem som tappade oss (eller iaf mig) i golvet med huvudet före när vi var små.

Och hur många gånger?

Karin 21 år & Teresa 20 år:

karin säger:

kolla jag har gjort massa egna smileys.. HELT SJÄLV

karin säger:

fina va.

karin säger:

du får gärna ta dom ifall du vill ha samma

- Teresa/Törnrosa (Thevision.blogg.se) säger:

hahaha... de ser ut som när man ritade i förskolan

karin säger:

käften.



karin säger:
.........detär nån utanför min dörr

karin säger:

det var nån som pruttade

karin säger:

men alla sover

- Teresa/Törnrosa (Thevision.blogg.se) säger:

jaså

- Teresa/Törnrosa (Thevision.blogg.se) säger:

hahaha

karin säger:

så det måste vara nån annan

karin säger:

jag är rädd.

- Teresa/Törnrosa (Thevision.blogg.se) säger:

kanske en vandrande pruttkudde

karin säger:

..........................kanske.

karin säger:

nu hör jag inget längre.......................

karin säger:

han kanske förbereder en attack....

- Teresa/Törnrosa (Thevision.blogg.se) säger:

mot ansiktet

karin säger:

.......skräms inte

karin säger:

jag är redan rädd

- Teresa/Törnrosa (Thevision.blogg.se) säger:

det ligger inte i min natur att vara empatisk

karin säger:

jag vet.

karin säger:
jag ska sova nööööh

karin säger:

hädööööh

karin säger:

*vinkeli vink vink*

karin säger:

*smajl*

- Teresa/Törnrosa (Thevision.blogg.se) säger:

smile stavas det

karin säger:

kramar

- Teresa/Törnrosa (Thevision.blogg.se) säger:

pruttar

karin säger:

GODNATT KRAMISAR från lill TK regnbågspussar!!!!!!!


Orka Augusti

..haha jag skrattar. Denna månaden alltså. Augusti. Jag finner inga ord. Eller jo..
Humör-berg-och-dalbana...
Har aldrig vart med om nåt liknande innan. Men just nu.. känns det bra!! :D
Nu börjar jag få lite datum här.. och det gör att det känns mer "real". ÅÅH så skönt...

Bobs♥

Åååååhåhåhåhåh..... sweeeet haha

heheh jag är en geek but i like it


Gobitar från NY (från Mias dator)

   
   

Hahahaha IQ-befriat:
- Karin, jag har en idée..
- Vadå?
- Ska vi ta den nu?
- Vilken? Vilken då?
- Hon e här...
- Åh det luktar PRUTT här!!!
- Ja...

...?

Jag är orolig. Tänk om något har hänt?

Perfekt söndag

Idag har vart en så myyysig dag! Känner mig alldeles glad i magen!! 
Har strosat runt med Mia, Lollo och Linnea.J på stan.. fikat och skvallrat :)
Så fint väder var det också!!! Perfekt söndag..
Åkte sedan till Linneas lägenhet och myste på balkongen. Hon har en sån där perfekt balkong med fin utsikt som man kan sitta i flera timmar och mysa på. Jajje...

Jag har även handlat en födelsedagspresent till mig :) är så nöjd!!!

..Shit nu höll jag på att somna här. Skulle bara blunda i några sekunder och försvann lite lätt i medvetandet hehe.. Jag har fått låna Mias macbook över natten.. så jag har krupit upp med den här i sängen med massa kuddar och BigBobban. Jag vill också ha en macbook!! ska köpa det...

Imorgon ska jag upp o träna på morgonen.. daglig rutin, Sedan in till stan igen o lämna tillbaka en jacka o hämta skor hos omklackningen. Sånna där roliga saker... 

Tråååååkiga saker som man måste lägga pengar på:
  • Omklackning av skor.
  • Ny mascara.
  • Busspengar.
  • Telefonräkningen.
  • Rakblad till rakhyveln (jävla dyra är dom)
  • Tamponger.
  • Mascara och kajalpenna. (trist bas smink)
  • Leggings/strumpbyxor
  • Deodorant.
Nu ska jag sova och hoppas att jag vaknar upp imorgon med något livstecken från Rob på mobilen.
TRE fucking DAGAR! Jag hatar telefoner.

Hej hej..

RSS 2.0