Men vad e detta?!

Mulet idag igen?! ..sa har ska det ju inte vara i Thailand helleeeeer.......
Hej internetcafe. Raddaren i noden.

Inatt blev jag attackerad av mosquitos. Mina fotter och ben ar helt sonderbitna. Jag har tagit en (rosa) kram pa sa det inte ska klia. Sa nu ser det ut som att jag har nan hudsjukdom hahah. Massa rosa ojamna flackar over hela mig. Beautiful. Och kramen hjalper inte ens...

Fast jag ska val inte klaga. Det finns dem som inte ens har nagra ben att bli bitna pa?

Har i Krabi tycker jag det ar fiiiint. Utanfor fonstret sticker det upp ett gigantiskt berg som fran ingenstans. Runt om vaxer det palmer. Men en dalig sak ar att... det BARA ar svenskar har!!!!
Jag har verkligen nagot emot det. Charter. Uuhuhuhu jag ryser. Menyerna i resturangerna ar pa svenska. Thailandarna pratar svenska med en. Svenska flaggor overallt. Var enda manniska man passerar pa gatorna pratar.. ja, svenska. Pinsamt ju. Okej, jag visste att Thailand var proppat av turister. Men att det var sa har illa visste jag inte..

Folk kommer fram till mig och fragar "Sweden or Norway?".
"China" svarar jag och gar.

Varfor aker man over halva jorden for att fa det exakt som hemma ar min fraga?!

Vill inte folk veta hur det riktiga thailandska kulturen ar? Ata riktig thailandsk mat? Lara kanna den thailandska befolkningen?? Dar ar iaf darfor jag ar har... och jag vill inte bli dragen over samma kant som alla charter tont svenskar.

Aon 4 ever haha

Regnet öser ner

Det rinner en flod ute pa gatan. Himlen ar gra. Det regnar inte ofta har i thailand men nar det val gor det sa regnar det rejalt! :( Da finns det ingenting att gora forutom att sitta pa internet eller ata. Och det sistnamnda ar inte okej for jag och jossan har borjat pa en ny budget/diet plan som vi ska kora restan av tiden pa resan. Jajje...

Min egna dietet "Hej gröt" (som funkar fin fint hemma i sverige) har nu blivit "Hej Phad Thai". Kan fa en fin Phad Thai maltid for 35 baht (7 kr). Bra skit...

....

Ibland nar man far reda pa saker som ror till det i hjarnan pa en, blir man ledsen. Ibland blir man arg. Ibland blir man bade och. Jag ar nog mest.. ja, jag vet inte. Men det har iaf fatt mig att tanka lite.
Regnet utanfor gor det inte battre heller :( depp depp.

Fast jag ar ju inte battre sjalv.

...

Ikvall ska jag och Jossan ta en taxi till Krabi town och ga pa bio. Om det nu finns nan film pa engelska, det aterstar att se :) Imorgon hoppas vi pa fint vader igen.. sa man inte tappar brannan ;)

Borjar kannas nu att det slutet pa resan. Okej, det hinner handa mycket pa fem veckor. Men, paniken for att komma hem borjar kannas nu alltsa. Alla beslut.. framtidsplaner?? Oh no...

Det har slutat regna nu. Over and out.

TK


älskade Koh Pangang

Koh Pangang
63175-595

Kommer sakna Koh Pangang! Hade en helt underbarvecka dar med massa roligt folk!!! Kommer sakna Jeni, Aon, B-A, Janne.... o alla andra som jag inte kan namnet pa :)

Nu ar vi pa Krabi. Det ar stralande sol ute och vi har precis bokat en battur imorgon till fyra olika paradis oar! ska bli niiiice...

Miss u alla dar hemma! Snart kommer jag hem.. bara ca 5 veckor kvar :S
Love fran TK

Kompisaaaaar

Aj miss joooooooo

*******

image594
Snart ar det dags for fullmoon party. Looking forward to it yeey....

Idag kom vi till Kho Phangang. Bor i en liten bungalow med en myrstack i badrummet.
Sitter just nu pa ett internetcafe och bakom mig sitter 6 sma thai pojkar och spelar nat krigsspel. Dem skriker som f*n har. Har lust att kasta nanting pa dem. Natt litet bara. En stol kanske.

Nu ska vi ga till poolen o steka lite sa man e brun o fin pa fullmoon :P
PUSS fran TK

saÌ-waÌt-dii

Nu sitter jag har. I ett litet hus utan AC. Saltvatten i haret och med ett par fake billabong shorts som ar alldeles blota av bikinin. En tuff dag pa stranden. Extra varmt var det :) Tur da att vi har var lilla "corn boy" som gor sa otrooooligt goda majsKORVAR (alskar att saga det istallet for majskolvar). Det ska jag bjuda er alla mina kara vanner pa till sommaren. Hemligt recept. Ganska avancerat. Fast jag kan ju skriva ner det ifall eftersom jag ar en sa snall person:

Ingredienser
Majskorvar
Smor
Socker

Gor sahar:
Lagg en majskorv pa grillen tills den blir gyllenbrun och fiiiin. Ta sedan smoooor.... drank ner hela majskorven. Och ta sedan socker och hall pa.

KLAAAAAART!! sa himla gott ni fattar inte. Jag ska bjuda er pa det. Eftersom jag ar en sa snall person.

kwaam raìk fran TK

Swedish Superman(woman) pa Half moon party

Det spårar for Karin i Thailand.. också. Mad fun.

Vaknade upp idag.. snurrig... huvudvark... torr i munnen... blodig fot och med en australien flagga i neon farger malad pa rumpan.

Half moon party pa Kho Pha Ngang igar haha. Mitt inne i jungeln hade dem gjort en stor "half moon arena" med neon lampor/detaljer overallt. Hur haftigt som helst!! Billiga "buckets" fanns dar ocksa. Hinkar (bokstavligen) med sprit. Kan aldrig sluta bra. Och det gjorde det inte heller haha. "Nu ska vi visa vad vi svenskar gar for" .

Jossan "kom bort" och jag fann en ny basta van. Han kom fran australien och gick pa speed. Trevlig grabb. Jag kallade honom Speedo. (alltsa ni kan vara lugna jag tog inte del av hans sma "party hojare").
Man kunde ocksa kopa fake tattoos med neonfarger som los av neonlamporna. Jag malade en drake pa hela armen, en Superman logo pa andra armen.. och Speedo payade for att jag skrev Aus i pannan och en Aussie flagga pa rumpan. Nice. Jag har aldrig vart snyggare. Korde hela neon kitet liksom. Ni skulle vart stolta over mig.

Men iallafaaaaalllllll.......
Nu sitter jag har och har matt battre i mina dagar.

Saknar er alla dar hemma sa fruktansvaaart mycket!!!! Ni forstar inte (L) wish u could be here with me.

Er egna TK

TK flyr til civilisationen

Karin och Jossan lev lite trotta pa att vi var de enda unga pa hela var strand. Sa vi packade en liten ryggsack och flydde ner till Chaweng. Den basta stranden pa on. Vi tankte att vi skulle ta det billigaste boendet vi hittade (eftersom vi fortfarande har kvar var lilla bungalow pa det andra stallet). Sa vi hittade ett stalle for 80 kr natten.

Om vi sager sa har. Vi har odlor i taket. â Îį į®ÌÌ̽½½


ÄÄÄ ®ë Îį ¦ÉÄ Î³ ¬Ï±Äå ¯®¸ ı Îı ³ì¸® ¦Ä ±ÄÌÌÌÌ


kaffe e bra skit

63175-589
Here you go linnea :P drack mitt kaffe som jag lovade!! (L)


Har ar jag nu. Ratt gott anda. Fast det ar lite tomt pa ungdomar. Mindre kul.
Har solat och badat hela dagen... och kopt massa billiga armband hehe... och fotlankar... och halsband :)
Jag kan inte hantera att det ar sa billigt.

Yummy

karin - thailand says:

jag e hungrig.

- Teresa/Törnrosa (smygreklam: Thevision.blogg.se) says:

jag vill ha chips

karin - thailand says:
jag at chips igar. sen spydde jag upp dem. (magsjuka)

- Teresa/Törnrosa (smygreklam: Thevision.blogg.se) says:

hahah

karin - thailand says:

vill du fortfarande ha chips?

- Teresa/Törnrosa (smygreklam: Thevision.blogg.se) says:

mm

 

Haha sköning

63175-588

Anybody out there

Sa himla mysig bok!! laste precis ut den har i lobbyn pa hotellet i vantan pa att taget skall ga till Koh Samui.
Jag satt verkligen och skrattade for mig sjalv ensam vid ett bord.. och sekunden efter holl jag pa att borja grata. Hur bra som helst...

63175-587
Tjockis Karin rekommenderar :)

"Same same"

Tillbaka i Bangkok. Fram och tillbaka fram och tillbaka :)

Trott.

Imorgon ska vi ta natt tag till Koh Samui. Det blir nog en trevlig upplevelse.
Bor just nu pa ett hotell i China Town mitt i Bangkok och det ar inte hogt i tak har. Thailandare ar ett kortvaxt folk. Jag kanner mig hemma. Det ar typ hogst 2 meter till taket har.. hehe.

Jag har borjat tanka allt mer och mer pa nar jag ska komma hem till Sverige igen. Kanns konstigt. Det ar typ 8-9 veckor kvar nanting. Och det kanns som att jag ar forandrats valdigt mycket i min personlighet faktiskt. Pa bade gott o ont. En lat javel har jag blivit. Men jag har ocksa lattare for att snacka med folk man inte kanner och det kanns typ som att man har kant nagon i flera ar nar det egentligen bara ar nagra dagar. Jag kommer bli en san dar jobbig typ som satter sig o snackar med framlingar pa bussen haha. Men en bra sak ar att jag typ ler mot alla. Verkligen alla. Det ar sa det ar har. Man ler mot framlingar. Tycker vi svenskar borde ta efter det lite mer :)

63175-58663175-585
lite chill - Vietnam

Jag saknar:

  • Marabou choklad
  • Mjolk som inte smakar kemikalier
  • Grovt brod
  • Losgodis!!
  • Knackebrod
  • OLW och Estrella chips
  • Nyponsoppa

    63175-583

Bara sa att ni vet.


What diss

- We wanna go to Pizza Hut. P I Z Z A  H U T ! ! !
- What diss

Tillbaka i Ho Chi Minh efter var lilla tripp till Vung Tao. Dar borta kunde INGEN engelska.. och stranden var inte den basta kanske. Smutssss. ...but it was an experience of cooooourse. Forst trodde jag och Jossan att vi var de ENDA blonda i hela staden. Men.. snart sag vi tva sma blonda huvuden till pa stranden. Vi fann tva nya vanner haha. Kul att dem var svenska. Otippat. Svennar invaderar varlden. Ska nu resa med Sebbe och Sixten (ja, Sixten) till Nah Trang imorgon. Dar ska tydligen nagra av Vietnams finaste strander ligga. Ja, tack.

Nu sitter jag har. Lite halv acklig. Sma hungrig. Men ratt nojd anda.
Utanfor pa gatan kor dem som galningar med sina motorcyklar.
Hahah dem ar sa sota vietnameserna. Dem drar verkligen ut pa vart enda ord. typ:

Check out = checkaaaaaaoooooouuuuu
Toiletpaper = Tojlapejpaaaaaaaaahhhhhhh
Passport = Passpoooooooooooohhhhhhh
Cheeseburger = Chibuguuuaaaaaaaahhhhhh

Sa sitter dem alltid pa huk. Overallt!! Som sma kaniner hahah. Med sin lilla trekantshatt. Sa sota!!! Fast lite jobbiga ocksa.... :) Och man far valdigt sma portioner mat har nar man ater pa restaurang. Fast det ar nog bra for min del haha.... Fan det ar inte okej alltsa.

Bye byeeeeeeeeee


63175-581

Lotteri

Idag var jag med i ett lotteri.

Jag vann en stekpanna.

RSS 2.0