FURBALL

Just nu håller jag på att maila Bobs och övertala honom om att han visst vill ha en Toypudel! För det vill han ju. Innerst inne. Tänk vad sött när han går ut och går med den lille.... awwwww. Perfekta lilla paret.



Tänk han med denna!! AWWWWWW :D hahaha....




 

YouTube Lover

Jag älskar YouTube. Har jag inget att göra... kollar jag klipp på YouTube.
YouTube är bäst.
Här är mina favvo channels:

Smink & Hår:
julieg713 - gör jätte fina sminkningar!! fick mig att vilja lära mig mer...
DRBrooklyn730 - söt men pratar lite långsamt :)
binosusume - häftiga frisyrer som man själv aldrig kan göra
AndreasChoice - för snygg
Fun stuff:
Failblog - kul tidsfördriv. se även www.failblog.org
Charlieissocoollike - LOVE CHARLIE!


Charlie! så himla söt haha


Mac Pigment Experiment

För några veckor sedan gick jag in på Tradera.se och kikade lite. Jag la lite bud på olika trevliga grejer jag hittade..... "ååh men titta vad fin!!" *klick* "..ja men den här färgen var ju snygg också!" *klick* ....och efter en stund märkte jag att ingen budade över mig.. så jag satt där med en lista på grejer för över 1000 spänn haha. BRA KARIN. Bland annat då lite Mac Pigment. Hade råkat klicka till mig 30 st!! "BUDA ÖVER DÅÅÅÅÅ!!!" ... och som tur är, minutrarna innan tiden var slut, budade någon över mig.

Så jag fick bara 10 pigment.



Nu har jag iaf kommit på en kul grej man kan göra med dessa pigment för att göra dom lite mer lätthanterliga.
Man blandar dem med Isopropylalkohol och gör egna små ögonskuggor!

Mina första två försök blev såhär:





Helt ok ändå va? :)

Imorgon när dom har torkat ska man pressa dem så de blir hårdare och fastare och får ett sånt där typiskt "ögonskuggsmönster"!

Kul kul cykelhjul.


JAG E SÅ HIMLA PYSSLIG

Från och med...

..Nu!!!

Har precis läst igenom några av mina gamla blogginlägg... och... jag lovar. Jag ska börja blogga igen!! Men mest för min egen skull haha....

oh yes

..nämen? HEJ!

Ja assååå..... det har inte blivit så mkt bloggande för min del på senaste tiden. Dels för att jag har jobbat ihjäl mig i sommar och inte haft nåt kul att skriva om men också för att jag inte har kännt för det... alls. Är liksom inte sugen på att dela med mig av mitt liv på nätet anymore. Fast samtidigt saknar jag det....... lite.... nu... bara just nu :)
Så jag kanske börjar igen lite smått...

Vem vet....... vem vet.
Jag menar, jag har ju ändå haft igång denna bloggen sen 2006. That's a realllyyyy long time alright...
...och jag är faktiskt lite förvånad för jag har kvar 11 trogna läsare som besökt min blogg hela tiden.. trots att jag inte uppdaterat! ...shit asså. haha.. tack... who ever you are.

***

Ja, idag har jag iaf haft ännu en spännande dag på Din Sko. Kan ju berätta att jag fått vikariat på Din Sko i Kungsbacka.. så om ni har vägarna förbi där så kan ni ju komma in o hälsa och kanske köpa en sula eller två. Eller skor....

Jag ska även flytta in till den stora stadäään ibörjan på September. Ska bli skönt. Håller på att måla och göra det fint just nu. Målade hela hallen själv igår (eftersom Frida svek mig för att åka till Jonakim Skywakäh i Sthlm). Det blir iaf en jätte fin färg. Lite ljus-beige-caffe latte-lavender-brun/lila! ASFINT :) 

Råbert och jag håller fortfarande på o kämpar med det här himla uppehållstillståndet dårå..... men det går framåt :) Långsamt med säkert.

Nu ska jag gå o dö i soffan.
Hej.


Hallen in tha new crib. Lite stolt över att jag och lillsis har målat och spacklat helt själva B-)

Pompisar

Imorse innan jobbet var jag och hälsade på Susann på Kennel Black Orange's i Särö. Fick äntligen träffa och gosa med pommisar på riktigt. Dom är faktiskt sötare och goare än vad de ser ut att vara! I'm in looove.
Tyvärr kände jag dock av allergin lite grann.. Men inte mycket. Kliade lite i näsan på vägen hem bara ... och jag petade mig faktiskt i ögat med mening för att se vad som skulle hända. Det kliade. Hah.. men jag får väl skylla mig själv där.
Men det känns fortfarande inte som att jag har fått nåt svar. Det skulle kännas bättre om jag fick typ en jätte allergi chock istället. För då skulle jag kunna släppa det och gå vidare liksom... men det kan jag ju inte nu dåraaaa.... :/ Ska ta med Rob dit när han kommer och se hur han reagerar.

Miiiih vill ha daj!

En mini lanis kanske!? Jorå...

Om allergin inte tillåter Bollis får man titta på andra bollisar.. <3
Lika söta dom...



Toy Poodles

My life.

- Hej Karin! Oj, är du sjuk?
- Nej, jag har jobbat.

RSS 2.0