Tomten finns

Idag hade jag min första klass på DH. Det gick inte så jätte bra men det var kul. Jag vet att alla som tog Tonys klass idag kommer ha ont i höger arm imorgon. Värsta aggressiva steget där man vevade på armen. Jag blev typ rädd... haha.

Idag höll jag på att avslöja för Happy (3,5 år) att tomten inte finns. Jag förklarade lite fyndigt hur jag skrämde min syster med en tomtemask när jag var liten. Hon tittade på mig med frågande och besvikna ögon: "Vadå.. tomtemask?" ...men Karin fixade läget med lite bortförklaringar så nu FINNS tomten igen i Happys lilla huvud. Gulligt...


En annan gullig sak är den här bilden. Hittade den på vårt knäckebrödspaket :-)


Här är jag på väg till dansen. Titta jag koncentrerar mig.. Wow.
Måste faktiskt säga att alla dansare som kör bil är en livsfara för trafiken. Jag menar hur lätt är det att inte sitta still till musiken i bilen? Ah eller hur. Man kan lätt missa ett rödljus här och var... och ibland lite oskyldigt hamna i 120 på en 70 väg. Lite söt dansglädje på fel ställe typ...

Nu ska Karin sooova. Min säng ser inte inbjudande ut :-(. Täcket har liksom korvat sig sådär jobbigt så allt ligger i ett hörn och sen är det massa lakan över liksom... liksom...
...liksom... liksoooooooooooom

Nä men gud nu spårar det ur... Ciao


Mysmorgon

Godmorgon.
Här sitter jag med världens största tekopp och mysjobbar lite med Erykah Badu i bakgrunden. Om det finns nåt som heter mysjobbar? :)

Idag vaknade jag till ett sms från Mia. Första livtecknet sedan hon åkte! Hon verkade må bra iaf. Fast just nu ligger hon nog och sover lillen...

63175-397

Arg!!!!!

Någonting som riktigt irriterar mig är när min dator är seg när jag ska jobba!!!!!!!! Jag sitter här och är helt frustrerad nu. Gaaahhhhh... Skulle någon peta på mig skulle jag slå ihjäl den människan. Panik panik panik..
Har suttit med en affisch nu till Twisted i typ 2 timmar och jag har bara gjort två vita rutor och lagt dit en logga. på TVÅ timmar. Jag dör............ Men nu är det äntligen klart. Eller a jag har inte fått respons än men säger Särjån att det är nåt som ska ändras... näääääh då asså!!!!!!!!!!!!!

*andas*

Okej lugn.
Idag vaknade jag upp med svullen hals. Yes. Kul. Förkyld igen. Wow.
En annan liten trevlig överraskning var när jag fick reda på att det var denna veckan DHs termin började. Ooops.. jag har inte anmält mig eller nånting. Bra där. Men det fixade sig ändå, fast jag fick inte plats på Ninas MTV dock :( ...Baj.

Idag har jag hjälpt Papi lite på jobbet också. Vi åt "Korv OCH Bröd". Inte korv MED bröd.. utan OCH. Haha så himla gulligt..

Fast jag har vart lite trött. Det var en jobbig dag igår och jag kom hem väldigt sent.
Igår var the goodbye-day för Mia och Fridus. Det var sorgligare än vad jag trodde det skulle vara. Jag trodde jag skulle ta det lite enkelt eftersom jag ändå så åka o hälsa på hyfsat snart. Men damn vad fel jag hade. När jag skulle säga hej då till Mia... Näe det var fruktansvärt. Grät floder... Mitt och Fridus avsked var lite mer glatt. "Okej nu börjar nedräkningen.. 1 2 3 NU!!!.. okej... eh....*kram* ....eh tack för fikan!! okej... ehm.. vi ses snart??...*en kram till*.... ah men... okej.. Hej då. Lycka till! ....a jag vet det var jätte mysigt. Hehe... ja då jag ska köra försiktigt!!! Hej dååå!!! a just det det var jätte goda muffins! och FRIDA tack för chokladbollen!! Men vi hörs när ni kommer fram...*kram* HEJ DÅÅ!! " haha sådär ungefär. Men det var jobbigt det också. På ett annat sätt.

Kommer sakna dem två..

Okej nu vill jag sova. Måste bara får respons på affischen. PLEASE säg att den e bra jag e trött...
Nighty


Vi ses snart

63175-396
.: Dear to me. You know who you are :.

Fin

63175-395
Tycker om denna. Skulle vilja måla något liknande..

Drömlägenheten

Vanligtvis skulle jag vakna om en halvtimma. Men inte idag. Nej, jag har redan varit i Mölndal och Göteborg. GICK UPP 8:30!!!!! I know I know... jag är också imponerad. Skulle ju hjälpa Papi med ett jobb idag men det var några polacker som blivit försenade med sin golvläggning så vi kunde inte göra vårt idag. Så vi åkte till en lägenhet på Aschebergsgatan som Papi håller på att måla marmor i nu. Alltså den lägenheten... jag finner inga ord. Det var såååå fiiiint!!!!! Jag kunde typ se mig själv bo där om några år med min snygga man och ett litet gulligt barn och en ful grishund. Det var en takvåning på ca 200 kvadrat med stora träbjälkar i taket. Värsta hightech köket och huuur fint sovrum som helst... och en fin liten balkong med utsikt över hela Göteborg. Det är mitt livs mål att bo där haha. Jag ska skaffa ett bra jobb.. bli rik, och sedan köpa den lägenheten. Det finns ingen annan utväg..

Snart ska jag hoppa i duschen och sedan bär det av till Skene. Måste bränna en bra bil-skiva för det är en lååång väg dit! Ska först på fika hemma hos Fridus. It's bye bye time.. Åh gud. Sedan ska jag hem till Mia. Det kommer bli en tuff dag.... I'm gonna cry :*(


..PS

Måste även tillägga att bloggen är ett av mina mini-projekt så don't judge me om ni tycker jag är nördig och skriver så ofta haha ;)

"Du är en riktig mångsysslare"

Pratade precis med min kära vän Chubby i telefon. Hon var väldigt imponerad av alla mina projekt som jag har nu. Då förklarade jag för henne att "det blir så när man blir arbetslös". Det första stadiet när man är arbetslös är att man tänker "faaan a gött nu ska jag inte göra NÅGONTING.. jag ska bara ligga o kolla på tv hela dagarna". Det tog ungefär två dagar. Sedan klarade jag det inte längre. Jag fick aggretionsutbrott på min familj och jag gick runt i cirklar och var så F.R.U.K.T.A.N.S.V.Ä.R.T rastlös. Smällde i dörrar.. skrek och grät och slet i mitt hår. Ungefär.
Sedan börjar man tänka ut små projekt man ska göra för att få tiden att gå. Man börjar så smått, men märker sedan att; JAG HAR JU INGA PENGAR!!!! Man börjar samla på 50-öringar. Och det är då det desperata sökandet efter småjobb börjar. Jag kan säga att jag har lyckats ganska bra med följande vecka.

Måndag: Jag ska stå uppe på en 4 meter hög byggställning och måla en logga på en vägg.
Tisdag: Fota barn hemma hos en familj. Plus Personalfoto + redigering på skola.
Onsdag: Barnpassning
Torsdag: Dansjobb
Fredag: Barnpassning

JAAA PENGAR! I neeed moneeeyyy.... .......m.....mmmoo......mo.....n.....neeyyyyy.......!!!

Snart kommer ni se mig på nordstan spelandes på en blockflöjt med en hatt framför mig på marken. Jag kan inte spela blockflöjt.


Hej världen

Nu sitter jag här i mitt rum i en kornblå Elanders t-shirt och trosor. Känner mig vackrare än någonsin. Kom precis hem från Chubby. Det har varit en tuff dag för två kämpande grisar. Dagen började med att vi åkte in till stan för att köpa lite saker till resan. Vi mötte upp Linnea och med hasande, trötta steg gjorde vi Göteborg. En glad överasskning var att vi träffade på Fridus inne på NK också!! Yeey! :D

Idag har jag köpt någonting som gjorde mig väldigt lycklig. Jag tittar på dem hela tiden...
Mitt alldeles egna par Marc Jacobs solglasögon *blir tårögd*.
Både Jossan, Linnea och expediten blev trötta på mig och min underbara förmåga att bestämma mig. Det var svårt att hitta ett par som passade nämligen dååvaaa. Antingen såg jag ut som en fluga (klassikern) eller en sportcyklist.. men till sist kom vi på att pilot-stuket passade mitt lilla köttisansikte. And then we found them. Det sved lite i plånboken och mitt kontokort tittade lidande på mig.... men det var värt det. Jag känner stor kärlek och en längtan till att vilja använda dem på resan. Just nu ligger dem som på piedestal gjord av en låda, ett glasögonfodral, en iPodförpackning, två cd-skivor och tillslut mitt vackra benvita glasögonfodral som jag fick till. Dem ligger där uppe och blickar kärleksfullt ner på mig.... Hej vän.

Som mitt stjärntecken Jungfrun säger; Vi blir inte kära så ofta, men när vi väl blir det så blir det rejält. En typ av besatthet. Jag känner igen det :)

Dagen slutade hemma hos Jossan där vi halvsov till några simpsonsavsnitt, grät åt barndödsannonser och tittade på hotell i Vietnam. Udda men trevlig kväll :)

Nu e jag så trött så man kan dö..

K

Hahaha Frida är med i aftonbladet

63175-380

Du visste att din marsvinsparads-hemlighet skulle komma ut någongång...

...



I need you to hurry up now
cause i can't wait much longer


...

63175-379

Ibland så

63175-378
Kar och Fridus (när alla andra städar)

Jossan 20 & Kräftis

Igår var jag på Jossans 20 års middag... Och som jag skrev tidigare; det är inget lamt partygäng det där alltså.
Middagen var jätte trevlig och mysig och.... och så HIMLA GOD MAT!! Alltså ni förstår inte.. efterrätten... det godaste på länge!
Sedan utgång till trädgårn. Det var där jag kände att... jag är nog lite "trött". Men liksom inte sådär jätte farligt. Satt och snackade lite med folk och försökte dansa lite med det var inte riktigt min musiksmak. Jossan och dem skulle lära mig dansa till techno men vi glömde det :) Alltså det är verkligen någonting jag inte kan...
Tog nattbussen hem. Det är lite kul för han som brukar köra nattbussen börjar känna igen mig nu. "Det var du som ramlade framför bussen en gång va?". OKEJ jag erkänner jag halkade på en isfläck mitt framför hela bussen och gjorde en sån där riktigt film-vurpa när man sätter sig på rumpan med benen och armarna spretandes åt alla håll... Det var tydligen svårt för honom att glömma det? Jag menar det var TVÅ ÅR SEDAN?! Ja, det är kul att man kan... glädja folk.

På morgonen.. klockan 7:00.. fick jag ett kärt återseende av maten från kvällen innan. Kanske inte riktigt på det sättet jag ville återförenas med den men... ja vad ska man göra liksom?
Så det blev att jag sov bort halva dagen. Verkligen däckade i sängen.
Sedan åkte jag till Julia på kräftis. Blev riktigt najs faktiskt.. jätte mysigt!! :)

Kan inte riktigt sova för vi drack så mycket kaffe men snart får man väl ta och lägga sig.

Vad ska man göra imorgon då?? Öppen för förslag...

Nighty

RÖJ i Lidköping

Haha för alla som var där vet ni att det där var ironi. RÖJ var kanske inte riktigt det rätta ordet...
Det kunde blivit så bra... Grym scen i en fin liten park. Men det fattades en liten LIIITEN detalj.

Publik??

5 minuter innan showtime var det typ fem pers i publiken. Det kom iofs lite mer folk sedan men det var la mest familjer och pensionärer. Nä, men dem var söta. Satt där och fattade ingenting av Zerjon och Juves skämt typ...
Så, ja det blev kanske inte riktigt som jag hade tänkt mig med det är ju alltid trevligt att ha vart i Lidköping? Eller nåt...

Efter uppträdandet och resan hem med en himla massa dåliga skämt i bussen gjorde jag och Maria en liten spontangrej och åkte ner till Kullaviks hamn. Kallt men mysigt.. Satte på lite musik och sprang runt där som två frusna köttbullar. Ett fint minne..

Idag känns det som en seg söndag fast egentligen är det lördag.. och jag måste nog faktiskt ta och pigga till mig lite snart för ikväll ska jag på Chubbys 20-års middag! :D Jag är typ rädd.. hennes vänner går verkligen in för det där med dricka haha ;) Nä men det kommer bli grymt kul faktiskt..

Nu ska jag gå och lägga mig en liiiten stund bara... en liten liten stund. Maria ligger redan och sover i min säng. Hon ser ut som en sovsäck :)

"Plan M".. here we go

"SE DET LIVE" Gbg

63175-376

63175-377

Haha så himla gullig


!!!

..and we're going up!


Amel Larrieux - Dear to me

Vet inte riktigt vad jag vill skriva just nu.. Det är bara det att jag inte har någonting att göra. Det är inte så att jag inte är ensam.. nej, jag är med Julia och Teresa. Men båda två har fått varsitt nummer av nya Modette i handen så. Ja, ni förstår ju att dem inte är så roligt sällskap haha. Mina små modenördar. Maria kom hit o hjälp mig! haha...

Idag.. träning. Vi ska bestämma kläder idag. "Freeport"-stuket blir det... BOORING. Det kommer se så rörigt ut. Trots att jag var lite skeptisk till det grå med orangea detaljer först.. så har jag ändrat mig. Det skulle bli så jäkla snyggt alltså. Men nej.... AND WHO'S WRONG IS THAT?! nämner inga namn.. (deja vu?)

Nu ska jag gå o rota i T's garderob.

Y-3

63175-372
Erkänn detta skulle passa på mig?! I'm in love...



Lilla hjärtat

" Visst vet jag att man inte ska gå till sängs första kvällen men... jag menar dagens läge med.. sjukdomar och skit. Men.. alltså det kändes så himla rätt! Rårätt..höhö. Å, kärlek smittar väl inte? Det har det faktiskt gjort.. Jag älskar dig. Jag gillar din, stil. Å, vad du e fin.

Du e den sexigaste jag har sett. Å jag börjar tro att du vill sova över hos mig. Lilla hjärtat jag tänder så på dig. Jag vill så gärna ha sex med dig. "



I'm dead

Hejsan everybody allihopa.
Idag. Stark trötthet. ...och jag vet att jag inte är ensam om att vara trött. Stå upp i 12 timmar tar på krafterna.
Gårdagen blev helt jätte oväntat jätte kul. Jag som trodde att jag bara skulle hem och ligga och sova på soffan. Men nej. Jag och Teresa plankade in på Way out west (med hjälp av Mickes lösa festivalband). OH YEAH. Skulle jag vetat att jag skulle dit kanske jag skulle tagit en dusch på morgonen och kanske inte behållt gårdagens festsmink på mig. (Bara för jag hade festsmink betyder det inte att jag festade. Nej nej, det var bara en helt vanlig chokladmuffins-phanotom of the opera-kväll hos Teresa som slutade alldeles för tidigt och med alldeles för många muffins över. WHO's WRONG IS THAT! Jag nämner inga namn...)

IALLAFALL...

Way out west var jätte kul. Trots att jag inte var jätte insatt i musiken som var där blev det hur kul som helst. Erykah Badus spelning var det skönaste på länge. Regina Spektor var också en upplevelse i sig. Jag gillade speciellt den sista låten. Kanye West... tja, vart ska jag börja. Kanske kan börja med att säga att det var en nära döden upplevelse. Jag rekomenderar inte att ställa sig nästan längst fram på en sån konsert om man är under 1.63, om man nu inte tycker om att få armbågar i ögonen, bli nedtryckt till marken, trampad på, ha syrebrist och andas andras svett. HETT TIPS alltså!

Senare skulle vi ju dra till en kajskjul 8. Men så snygga och pigga som vi var.... näh. Mötte upp Mia och Fridus och det blev en mini-kebab på centralen. Exotiskt.

Träningen idag var tung. Haha... Zerjons kommentar när han såg alla oss som var med igår...: "VAD HAR NI GJORT?!?!?!?" ....vi var pigga.

Nu ska jag ta ett varmt bad. Sedan drar jag nog till Totsen ...igen.. :)
Seee yaaa

Må bra dag

Idag har jag vart glad HEELAA dagen! :D Vet inte varför... eller jo. Kanske för att vi hade dans.
Dagen började iaf med att Nea och Sandra kom hit och så slingade vi håret. Så där tjejigt. Nu är jag jätte blond. Känner typ inte igen mig i spegeln :)

Sedan var det daaaans! Åhh alltså jag hade typ glömt av att jag kunde dansa?? Så himla kul var det.. och kul att träffa alla!! Haha vårt dansgäng är cpigt :) And I like it...

Efter träningen.... helt dööööd var jag. Ingen kondis kvar. Så åkte jag hem till Nea med Sandra, Jocke och "Johonnooo". Vi bastade och grillade marsmallows..stavas det så?? marschmallovvvzz... mäsmellovs.... mäsmälås.... mazzshmälloz.... hahhh jag e så tråkig. Det var iaf jääätte mysigt. Har nog aldrig vart så ful offentligt heller. Helt osminkad, håret instoppad i en mössa (såg ut som ett cancerbarn), ljusblårutiga pyjamasbyxor, en rosa sjal halvt lindad runt huvudet.. och min adidaströja. HETT!! Men vi hade grymt kul faktiskt. Men sedan fick jag ont i magen för jag åt för mycket maschmällowwzzz (är ni förvånade? nej..)

Nu ska jag sova. Har ont i hela kroppen efter träningen. VAD BRA ATT DU STRETCHADE KARIN JÄTTE BRA.

godnatt

Varför?

Varför gör jag det?!? Jag vet att jag inte borde. Jag vet att jag mår så himla dåligt efter. Jag vet att jag inte kan sova ensam på flera dagar..... VARFÖR KOLLAR JAG PÅ SKRÄCKFILM?!?!?! hah... alltså nu gjorde jag det igen. Och jag ångrar det. Var precis hos Sandra och kollade på "28 dagar senare". Nu tänker ni säkert; "men halllååååå den är ju inte ens LÄSKIG?!". Men jo haha. Jag märker redan av symptomen. Vågade inte gå ut till bilen på parkeringen så Sandra och Jocke fick följa mig ut. DIREKT när jag är inne sätter jag på autolåset så alla dörrar låser sig. Men då tänker jag: "FUCK det kan ju vara något inne i bilen!!!!!!!"... tittar skräckslaget bak i baksätet. Lugnt...
Gasen i botten.... 120 km/h på en 30 väg... IFALL det skulle dyka upp något på vägen så kör jag över det lätt. Hemma. Kör ner på den mörka grusgången. Tänker genast att min efterblina granne står och lurar bakom nån buske (som han FAKTISKT har gjort en gång när jag kom hem kl 2 mitt i natten. Jag vet, scary). Väl framme vid huset stannar jag bilen... låser motvilligt upp alla dörrar. Skyndar mig ut och springer till ytterdörren och hjärtat slår hur fort som helst. Låser dörren efter mig och tänker att NU tar dem tag i mina händer och drar med mig ut i mörkret. Jag klarade mig. Men det kanske finns någon inne i huset? Tänk om min familj blivit zombies?? Jag är inte säker någonstans. Jag går in i badrummet...låser... sminkar av mig. Tittar försiktigt i spegeln så att det inte dyker upp någonting bakom mig.
Går ut i hallen. Nu gäller det... Jag måste släcka alla lampor och i totalt MÖRKER ta mig till mitt rum (ca 5 meter). 1... 2.... 3..... RUUUUUUUUN!!!!!!!!! Yes, I did it. Och nu sitter jag här.... jag överlevde ännu en dag med mig själv haha. Katastrof är jag........... :) Men så har jag haft det enda sedan jag var liten så jag har änna vant mig nu :)

Nu ska jag sova. Är helt slut efter denna dagen. har vart ute på en ö med Nea, Magnus, Sandra och Jocke. Efter det var jag på grekisk restaurang på kvällen och sedan.... ja ni vet ju resten :)

Imorgon är det äntligen dans! LÄNGTAR!!!

Mia(L)

Godnatt!!!


THE SIMPSONS MOVIE

63175-363
Jag och Jossan var på BIO igår och såg Simpsons filmen! Hahah alltså den var sååå grym! Rekomenderar den starkt. Jag skrattade så jag grät.. :) Soooooo funny....

Igår var det en jätte bra dag. Perfekt sommardag! (okej, det kunde var lite varmare men aja). Hade picknic med Sofia, Teresa och Julia i min trädgård :) Lagade jättegod mat och hade chokladpudding som efterätt. Låg ute på filtar och solade!

63175-365
Spanking

63175-364
Sekunden efter jag satte mig på gungan och grenen som den hängde i gick av...

63175-371


Orka vara hemma

63175-336


Haft en uuunderbar vecka! Vill inte åka hem! Saknar redan alla... Maria, Mario, "Anshey", Alex, Slim, Andy.... Natascha (hahah)..  

Back to reality... 

RSS 2.0