Bodiumbumbum

Nast sista fredagen pa skolan. Skont!!! Sitter har i datorrummet och vantar pa ett samtal.
Vi haller pa for fullt nu med att forsoka flytta alla vara grejer till det nya placet. Det ar svarare an vad man tror.. hade vi vart hemma i sverige hade vi bara hyrt ett slap pa Q8 men... dom har inte Q8 har hehe. Sa vi maste losa det pa nat annat satt.

Langtar sa tills vi ar fardiga med flytten. Jag kommer sakna var lilla sota lagenhet saklart.. men som det ar just nu funkar det inte. Vi har ingen varme och inget varmvatten (cp landlorden har stangt av det). Vi varmer upp lagenheten med hjalp av ugnen och nar vi ska ta en dusch maste vi varma upp vatten i kastruller och halla i badkaret. Fast det ar inte sa hemskt som det later. Kanns lite som pa medeltiden....... ehm... eller nat haha. Sa ska bli skont att komma till ett "fungerande hem". Tralalal...

Igar kvall hande det en laskig sak. Jag och Bobbis satt pa Toasties (ett cafe vid Union square). Plotsligt kom var ryska alkoholist "kompis" som alltid hanger runt Toasties av nagon anledning. Det enda han sager ar "bodiumbumbum" och ler med sitt bruna leende. Fin kille. Men iaf, nar vi sag honom igar var han sa himla full sa han kunde knappt sta pa benen. Vi sa till honom att han skulle satta sig ner innan han ramlade. Tva sekunder senare valter han bakat ratt i asfalten. Men han stallde sig upp fort igen. Vi sa nu till honom ganska bestamt att satt dig ner innan du skadar dig. Da tappar han medvetandet helt och hallet och tappar balansen bakat och smaller huvudet i en vagg/cykelstall med sma jarnpiggar pa. Han svimmar. Plostligt ser vi blod forsa fran hans huvud. Alla runt omkring far panik och ringer ambulansen. Han ligger avsvimmad i 2-3 minuter men sedan oppnar han ogonen. Ambulansen kommer och hamtar upp honom. Det sista han sager till oss ar "bodiumbumbum..." och sedan aker han ivag i ambulansen. Hemskt.

Nu ska jag hem och packa...
Tjing.

Relief

Nu borjar stressen lagga sig lite. Vi har hittat ett litet gulligt rum nu som vi formodligen kommer att flytta till. Vi flyttar tillbaka till omradet dar Rob bodde innan, Bedstuy. Det ar lite finare an Flatbush dar vi bor nu. I lagenheten bor en as skon tjej som heter Kimba (inte Simba). Vi klickade direkt. Aven en fransman som typ inte kan svenska och nan mer grabb som heter Tyler. Verkar as chill att bo dar sa det ska bli skont att komma ifran stressen vi har nu och var cp landlord. Lattnad.

Jag har aven 1,5 vecka kvar i skolan. Skont det ocksa. Kanner mig ganska fardig har nu. Ska boka upp mig pa TOEFL testet ocksa nar skolan ar slut sa jag kan bli klar med min ansokan till universitetet. Massa att goraaaaaa....

Familjen: Jag kommer ringa hem snart. Jag maste prata med lil sis innan hon aker ivag till Afrikas Stjart. Be ready...

Puss haj


Everybody loves Vicky

Nu sitter jag har i skolan. Har rast. Har precis haft ett prov. Det gick helt okej.

Just nu har vi fullt upp har. Vi letar nytt boende. Har vart o kollat pa tva stallen i helgen. Det forsta rummet var helt okej, forutom att det bodde en mystisk indier som hette Vicky i rummet bredvid. Han kandes lite sadar...
Igar var vi och kollade pa en lagenhet i Robs gamla neighborhood Bedstuy... Rummet var KATASTROF!!! Det var typ 4x4 m stort med en smutsig beige matta som golv och det lag gamla klader overallt. 4000:- i manaden ville dom ha for det rummet. Vad hander med New York?!
Men vi ger inte upp. Har ett par fler alternativ som vi ska kolla pa under veckan... far se hur det gar :)

Nu har jag 9 minuter kvar pa min rast. Bakom mig sitter massa hogljudda brasilianare. Brasilianarna har typ tagit over skolan nu... dom ar fler an koreanerna. Jag ar ensam svensk. Ar faktiskt skont att jag bara har en vecka kvar i skolan efter denna..

Tralallala hej da...
Saknar er dar hemma!!

Funtimes

 
"Blandade småklipp" till dig mami... :)

The two bears came out from hibernation


Samma likadana ♥


Vår nya favoritsysselsättning. SKATIIING :)


Skating in central park


Hot chocolate with a cup of hot chololate :P


Titta vad jag hittade till dig mami. Ett hotell!

Documentary no2

Here we go again...


Documentary

Vi har gjort en JÄTTE bra film. Blandade småklipp :)

HowToGetHomeFromTheTrainstationDocumentary


Bästa helgen


I fredags åkte jag och Rob och hälsade på Nick och hans tjej Virginia . Dom bor upstate New York - Rockland County. Det bästa vi har gjort hittils. Det var så skööönt att komma bort från Brooklyn ett tag. Vi hade först tänkt stanna bara över natten från fredag till lördag, men vi stannade tills söndag eftermiddag istället hehe.
 
På lördagen började det snöa... lite lätt snöstorm. Vi åkte till ett jätte mall.. där åkte vi skridskor och gick på bio. Dom hade även ett parisehjul och en karusell, bowlinghall och paintball där inne. That's america for you. Käckt. Fiffigt ställe. Varför har inte Kungsmässan allt det där? :)

Men nu e man tillbaka i verkligheten igen. Tappade min telefon igår kväll när vi var på bio... Bajs också. Jag fattar inte, jag har aldrig tappat min telefon innan. Den bara försvann. Är så ledsen.... :(


Skrapade rutorna med två skyltar vi hittade :)


Jag och Virginia in da snow


Påväg hem igen... Brooklyn Bridge.


Men nu till något helt annat. Mamma jag vill förvana dig nu. Detta är min nya baby. Det är en Pom-a-poo. Blandning mellan Pomeranian och Pudel. Allergivänlig. Min bäbis. Han är inte min riktigt än.. men snart. Han ska leka på gräsmattan hos oss i sommar. Vad ni än säger.


My little pup..


Jag = död

Det är jobbigt att jobba. Man känner sig som en hund. Min manager är hemsk...
Var på scandinavia house igen idag. Smörade för massa kostym-newyorkers.
Fast det var inte lika jobbigt idag som förra gången. Fast jag var klumpig. Haha jag tappade en kladdig kniv i en dams väska.... ooops hahah. men hon märkte inget :) Muaha ha ha ha ha.

Jag och Rob åker förmodligen upstate idag till en av hans kompisar... Ska bli nice. Komma bort lite... för ett halvt dygn typ.

Jaopps.. måste packa väskan nu...

hej svej leverpastej (denna fras används för övrigt av Rob nuförtiden hehe...)



KLADDKAKA

Ja, jag äter smet.

Jag bakar kladdkaka. SVENSK kladdkaka. Så himla gott. Rob tycker den ser för platt ut... men han vet inte vad som väntar :P



....Fast nu ska vi äta middag. Shrimp pasta ... och en Corona till. Finfint...

Hej do hej do

Tisdagskväll


Dinnertime

Ännu en lyckad middag här i stugan... Jag har fått min aptit tillbaka också :)
Ricotta, Romano och Parmesan tortellinis med parmesansås.. och kyckling.
Hehe... Vi är faktisk ett ganska bra mat-team här. Lite amerikanska kunskaper och lite svenska blandat.
Fast idag blev det italienskt.. eller typ italienskt. Min sås blev inte så lyckad... Jag tror italienarna blir sura om jag kallar den italiensk.


Nånting jag har kommit på att jag vill ha är en semla. Bara för att jag inte kan hitta det här. Känner samma sak som med julmusten. JÄTTE JOBBIGT. Får baka mina egna semlor kanske? För jag vill ha en semla nu... med julmust till, eller påskmust. Spelar ingen roll :)

Nu ringer det på dörren.
Tjing.

saknar.


Jag och min bästa kompis.

Boredom

Trååååkig dag. Typ inte gjort någonting förutom att köpa en "comforter".. typ ett extra täcke (för värmen har gått sönder i vår lägenhet). Great, just what we needed. Så nu sitter vi här. Rob och Sheldon målar och jag har allmänt trökigt. Men jag e glad ändå.

Titta jag har gjort ett litet bildspel. Kul va.

1.  2.

3.  4.

5.  6.

7.  8.

9.10.


'09



Happy New Year!!!

RSS 2.0