Tack Fridus!!!

Tack för att du gav mig nytt hopp idag Fridus!! :) Du är ju så bra..

I'm happy happy happyyyyyy! Jag är nästan lite för happy så det känns skakigt i armarna.. och tarmarna.

Thänks

Pukie

...ahhh jag mår jätte illa! Jag har vart på Liseberg idag och.. jag tror jag börjar bli gammal. Jag mår illa efter varje åktur. Det har aldrig hänt mig innan.

Men om vi bortser från illamåendet var det en jätte mysig dag. Först lite walking i stan med lil sis. Åt lite sushi på ett nytt ställe vi hittade. Det ligger i Nordstan och heter Slimfood eller nåt hehe. AS GOD sushi. Jag brukar alltid bli lite illamående när jag äter för mycket av det men.. nope, inte nu. Det var som godis.

Efter två SVETTIGA timmar i stan bar vi oss av till ännu några svettiga timmar på Liseberg med Nea, Nina, Zerjon och hans sköna lillasyster som var på besök från Sthlm. Jätte kul hade vi. Speciellt när vi trängde oss in alla fem tjejer i en liten virvelvind-vagn och skrek som fjortis-grisar.

Men, nu ska TK gå och lägga sig. Läsa sin engelska bok (som handlar om en överviktig tjej som blir utskämd i en artikel skriven av sitt ex om hur det är att älska en "larger woman". Fin handling.) och krama BigBobban (ett gult meterstort lejon med kalsonger....).



Over and out.
TK

Toffel

Vad hände med vädret? Vart kom värmen ifrån?

Ångest i magen. Jag vill bara att allt ska vara ordnat nu. Så vi kan va tillsammans.
Om människorna fortfarande skulle vara grottmänniskor skulle allt vara mycket lättare. Då behövde man inte fylla i massa papper och skit för att bo någon annan stans. Okej, man kanske blev uppäten eller något annat istället men... det är fan bättre än allt man behöver göra nu för att försöka flytta till USA. Bajsvärld.
Men jag kommer snart baby.

Förlåt att jag är en toffel. Förlåt vänner...

Jävla TOEFL fucking test!!!


Kyviks dag

Idag har jag solat. Solat min vänsta halva av ansiktet. Glömde av att vända på mig. Det är jätte fint.

Snart ska jag och Sandra in till slottskogen. Jag försöker tvinga mig själv till att göra saker.. fast egentligen vill jag bara ligga i soffan under mitt täcke och gråta till filmer. Orkar inte göra något annat. Känner inte för det.

Jag har kommit på en sak. Jag har ingen vänstra hjärnhalva. Den har försvunnit. Jobbigt läge.

hej då.

...



Bobban, Fridus och TK i bilen. B&J time.

Tear

Trodde inte det skulle vara så här svårt.
Kommer vara halv till September.

 


Bee

Det ska bli så SKÖNT att komma bort från Göteborg!
Imorgon åker jag, Bobbs, Mami och Papi till Danmark. Vi ska äta på mysiga restauranger, dricka massa vin och sånt gott, bo på hotell och shoppa. Lovelyyyy. Jag är så trött på Gbg nu. Igen. Hade dock en mysig ta-kort-dag i stan idag. Göteborg kan faktiskt vara rätt mysig på sommaren. Faktiskt.

Vårt samtal just nu:
R ute från hallen: "Karin come and look in the bathroom!! it's a weird bee climbing up the candle like it's a building and.. he's just laying there now."
K: "maybe he's dizzy from all the gas in there.."
R: "No, come n look..."
K: "Yeah, he's actually a bit weird. I think he's dying... I could help him"
R: "No, let him be..."

....normalt.

iallafall.

Nu ska vi äta sill. Jag gillar sill.
Bye bye


Sorry

Jag måste erkänna. Jag stal Robs maträttsnamn. Egentligen var det hans rätt som hette Fried Snowflake... men jag stal det.

Föressten har Rob skaffat sig en blogg. www.lagetbobby.blogspot.com Läget Bobby ;)

Fried Snowflakes

Söndag. Död stämning. Finns inget att göra. Vad gör man?
Man lagar mat. Eller ja, mat och mat. "Mat".

My dish:
Fried Snowflakes
Pasta in different shapes. Tastefull and magical.

   
  

Rob's dish:
Mashed spaceship
Very flat eggwhite omelette.


Söndag

...idag är det söndag. Vädret är lite halvgrått. Mami och Papi sitter på altanen och läser. Bobbe står och lagar pannkakor... igen. (Shit hur kommer detta sluta. TK tackar inte nej.) Jag sitter här i en för liten T-shirt och underwear med gårdagens smink utkletat i ansiktet. Har aldrig varit vackrare. "I thought you where gonna put on some music for me...?!" kom pannkaks-mannen in och sa nu. Opsss glömde. Mitt minne är sämst. Jag vet inte om det är för att jag är lat och inte orkar komma ihåg saker eller om jag blev tappat i golvet när jag var liten? Jag tror på det första alternativet.

Igår var en riktig sommardag. Jag, Nea och Rob åkte båt ut till en ö på dagen. Stekte. Åt "kanelbulles" och sånt där gott.
Rob tycker att svenska är komplicerat. Varför sätter man "ar" bakom sustantivet om det är i plural? Kanelbullar. Varför kan man inte bara sätta ett "s" som man gör i engelskan? Kanelbulles!! Jätte bra ju.

En katt. Flera katts.
Ett hopprep. Flera hoppreps.
En glass. Flera glasss?
En snorkråka. Flera snorkråks.
En pannkaka. Flera pannkaks.


Jag tycker det funkar bra faktiskt. Vi borde inför detta i svenska språket.

Nu ska jag gå och störa the pancake man i köket. Göra fällben för honom och sånt där. Sätta på låten "Jag mötte lassie" extra högt från mitt rum så jag kommer i stämning... och sedan hälla något äckligt i pannkakssmeten. Ketchup?

Kärleken är underbar.

TK's back!!!

Nu är jag tillbaka. TK's back in the game! Det är så MÅNGA som har tjatat på mig att börja skriva igen (typ 3 stycken), och då får man väl ta och göra det. Ställa upp för laget liksom. Sooooooo.... whats new...?

...inget egentligen. Jag jobbar just nu fulltid på mitt nya jobb (som assistent åt en vilsen amerikan (Rob/Bobban/Robert) som för en gång skull ligger stilla och sover ;) Det tar på krafterna, men jag har nog aldrig haft ett mysigare jobb faktiskt. Min älskling.

Idag är det 4th of july! En stor dag i USA. Bobban lagade amerikanska pannkakor till frukost. As gott. Men man bli alltid så himla mätt! Det är helt sjukt. Smör, sirap, smör och så lite mer sirap.... och smör. Vi har även satt upp en stoooor amerikans flagga utanför huset. Och så ska vi äta skaldjur. Typ amerikanskt.. nästan. Vi åkte även iväg till Lundbybadet så det lilla gossen fick plaska i poolen. Han gillar inte havet nämligen. För kallt och för mycket maneter.. och hajar (säger han).






Men nu ska vi inte prata om lill bobban mer utan vi ska prata om MIG!
....jag har startat ett eget företag. HAHAHA! Gud vad ska jag med det till undrar jag? Ja, men så är det iaf. Jag har ett företag så om det är någon som vill ha hjälp med lite grafisk design shit så är det bara att kontakta mig.

Ha en mysig fredags kväll i solen för det ska vi ha!
Happy 4th of July!!!

*TK*


RSS 2.0