Grattis Asshole!

Idag fyller Totten år! Grattis säger vi till henne! :)

NYC i våras. Cp humör :)


  
   

Fucking distans shit

Jag hataaaaaaar att han e så långt borta!!!!!! Jag hataaaaar att vi bara kan prata några minuter per dag. Jag haaaaataaaaaaar att jag knappt kan höra vad han säger eftersom jag ringer från bajs skype för det är för dyrt att ringa annars. Jag haaaataaaar deeeeeeeet. Får panik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





Idag vickade jag på mitt EX-jobb. Förskolan. När dom ringde och väckte mig imorse tänkte jag att jaaa men det kan väl vara kul att få träffa alla barnen igen. Det är väl inte så farligt. Detta klarar vi...

....

.................men seriöst....det jobbet. Näh, jag pallar inte. Efter 10 minuter ville jag bara hem. Det är inte min grej att jobba på förskola. Iofs så är det konstigt för jag är "favorit fröken Karin".. men jag fattar det inte. Iofs kanske det är för att jag är lite mer "avslappnad" än de andra fröknarna. Fast jag utstrålar typ 100% negativitet. Fast negativiteten visar jag iofs inte.. den känner jag bara inombords som en stor svällande deg. Jag är mer en liten blandning av en fakegullig-sarkastisk-skadeglad-halvbitter-trött-lat fröken som räknar sekunderna tills man får gå hem.

Nä nu ska vi inte vara sånna. Så hemska är inte barnen. Jag överdriver.
Jag försöker bara vara lite rolig.

Lilla C: - Kariiiiiiin... varför är du så tjock?
Karin:  - Jag gillar mat.

...skänk mig en tanke imorgon mellan 08:00-17:00.

Tack.

Goosebumps


Kreativ dag

Idag är en sån där dag jag skulle ta tag i saker som jag skjutit upp från förra veckan.
Men.. men.. jag var inte riktigt sugen på det idag heller.



Jag håller på med en tavla. Jag började med den i våras men det tar så hiiimla lång tid bara för det tar typ 2 veckor innan färgen torkar när man lagt på den. Så man måste ha tålamod och ta ett steg i taget. Seeegt. Men jag gjorde iaf ett steg idag, och övade lite på en ros som ska vara med på den.

Nu ska jag ta en promenad. Eller nej föressten jag ska äta... :)
Hej..

Segling

Idag var nog årets sista båttur för mig. Kallt som fään men jätte mysigt. Vi seglade runt lite och stannade till vid en ö. Där la jag mig under en filt på ett berg och somnade... väldigt skönt :)



Imorgon.. måndag. Dags att ta tag i allvaret igen. Hade en liten svacka och brist på energi förra veckan men nu får jag ta tag i grejerna igen.
Vill bara iväg nu nu nu.

Det luktar prutt i hela huset

Idag har mina föräldrar en surströmmingsfest. Behöver jag säger mer.

Hade en sån där mys stund med mami idag. Vi satt i köket och lyssnade på tjej-musik och hjälptes åt med förrätterna. Jag kände då att är det någonting jag kommer sakna när jag åker till NY så är det familjen. Buuuhuhuhu....


Gissa vilken jag gjorde?


Igår var en bra kväll. Det var lite SinSin känsla över allting faktiskt... Det tyckte vi om. Det var så himla skönt att komma ut bland folk också. Det var ett tag sen.. :)


We love Archie


En sån där bra mobilfilm från Storan igår.

Sverige i våra hjärtan

мαяια säger:

SKA VI DELA GRAV ELLER!!

karin säger:

idag.... satt jag ute på en stol på vår uteplats. så hittade jag ett hål i en av våra gasvärmare. så satte jag in stortån där så det blev ett litet ljud. ...........och detta gjorde jag i 15 minuter. DET kallar jag uttråkning.

мαяια säger:

hahahahahahaahah fyyy fan kalaa du får mig att skratta så jävla mkt men fan va tragisk du är...

karin säger:

hahahah.... tack.


"En festis"

Hahahah alltså jag gråter av skratt!




..och den här är så himla dålig också hahah

Jag blir så trött

Igår natt kom jag på preciiis innan jag höll på att somna att SHIT hade jag inte det där mötet snart? Så tittade jag i min kalender på mobilen.. och jo, där var det en liten markering på nästa dag. Det är konstigt att kroppen kan känna på sig saker. Jag har inte tänkt på det mötet på flera veckor och dagen innan känner jag att det är något jag glömt. TÄNK vad kroppen är fantastisk.. tänkte jag.

Så jag går upp på morgonen (07:15). Cyklar till min mamis jobb. Hämtar bilen. Kör iväg. Håller nästan på att komma försent eftersom dom bygger om på vägarna så jag får leta mig fram på andra gator. Jag flåsar mig upp till byggnaden där jag ska befinna mig 9:15. Men vad ser jag.. "STÄNGT". Eh.. ursäkta?! VA FAN! *försöker att inte plocka upp en stor sten på marken och kasta den genom fönstret* !! HUR KAN DOM GÖRA SÅ HÄR MOT MIG!! Ha STÄNGT när jag har gått upp så här tidigt på morgonen!!!!

....men så tänker jag efter..... tar en extra titt på mobilkalendern.

Så typiskt dig Karin!!!!!! Jag hade tittat på kalendern efter klockan 12 igår natt så jag trodde det var den 21:a igår.. när det egentligen är den 21:a IDAG. Och mitt möte är IMORGON.... den 22:a. Så tillbaka hela vägen. Lämna bilen. Cykla hem. Och nu sitter jag här.
Visst är livet underbart ibland? Det är sånna här ögonblick man stannar upp.. och tänker.. denna stund vill jag förevigt spara i minnet. När man är gammal kan man tänka tillbaka på sitt liv och känna.. ja, jag är nöjd med varenda minut. Tack Livet. TACK.

Ser ni kärleken?

Det gör jag.

 

Finally

Idag är en stor dag. Idag har jag rensat i garderoben. Ja, det är sant. Det är så fint så fint så och jag hittade t.o.m. min gula t-shirt som har varit spårlöst försvunnen i flera månader :) YES. Men... det är alltid ett men när Karin städar. Det som Karin städade ut ur garderoben.. ligger nu på Karins golv, i Karins säng, i Karins soffa... men jäjä, det tar vi imorgon.. eller en annan dag.
Fast jag tror verkligen att jag kommer bättra mig med städningen när jag flyttar in med Bobs. Jag menar, alla som känner Linnea vet ju att hon har gjort enorma framsteg med det där sen hon flyttade hemifrån. No offense linnea men ditt förra rum.. hahaha alltså nåt av det värsta. Stök-maja :)




Bild från vår nya lägenhet  i Brooklyn
Undrar vilken garderob som är störst. Vänster va? Då vill jag ha vänster :) Vi får göra sten-sax-påse (stone-scissor-bag) om saken. Eller min version: Sten-sax-påse-hamster. Hamster är iofs väldigt dåligt, så den ska man inte ta. Den förlorar mot allt. Blir krossad av stenen... kvävd i påsen... och ja saxen.. ni förstår själva. Så tips.. ta aldrig hamster.
Jag ska be Rob ta hamster.

(Visst ser det ut som att det hänger EN svart strumpa i garderoben hahaha... .....kul.)

Nu börjar det hända grejer här. Mitt hårda arbete har gjort framsteg. Shit, det här med planering har inte riktigt varit min starka sida innan, men.. men nu verkar det som att jag har planerat mitt liv 5 år framåt. OM allt går som jag vill då såklart hehe. Och det kommer det ju göra.. jag har ju sån tur *...host*.

"Varför är du så glad?" frågade min syster mig idag. Ah, egentligen borde jag inte vara det.. än iaf. Men det är jag. Det är så skönt att vara glad.

Nu ska jag titta på "So you think you can dance.." ..eller "So you.." (som alla coola säger).
Jag säger "So you".

Häj häj


"Måste folk bajsa på sig för att vi ska fatta" - LM

Hon den där Lisa Magnusson som skriver på aftonbladet är en rätt skön tjej ändå. Sådär härligt bitter till livet och lite fööör ärlig haha. Har läst igenom hennes artiklar och jag sitter och småskrattar för mig själv. Haha ni måste läsa några... HÄR eller hennes blogg HÄR.

Schocklätt muuhss

Pratade precis med Fridus i NY med Skype! Åh vad jag längtar dit! Det är helt sjukt! Man hörde de välkända polis sirenerna i bakgrunden... allt liv. AAAAHH jag vill dit NU NU NU!

F: "Jag ska nog köpa en jordgubbe kanske.. eller hallon? vad tycker du Karin? ...Men guuuuuuud varför ska det vara så dyrt för!!!"
 hahah söt. Hon ska göra schoCKlÄtt muuhss ikväll. En Frida-klassiker. Det ska jag få som välkomst-present när jag kommer i Sept (om allt går som det ska). Dubbel-dejt med schocklätt muuhss!! Inte så pjåkigt..


Häftiga colla ragnins tipps.



1.  2.

Idag åkte jag hem till Linnea på frukostfika! Mysigt. Skönt att komma bort från huset lite.
Ska bli så skönt när jag är färdig med allting jag håller på med nu.
Men tack vänner för att ni förstår. Ni vet vilka ni är. ♥

(1. Skylt i Neas hiss hahahah. Så ful. 2. Magnet - Designtorget)

Nåt kul.

...fast gud vad tråkig och deprimerande min blogg har blivit kände jag nu. Det är dags för nånting KUL.


En sjungande kyckling t.ex.. det är ju alltid kul.


"...ehm... eh.. you know.."

...det är helt sjukt vad fort engelskan försvinner när man inte använder den.

Jag bara sitter här ..och rycker på axlarna. Lägger huvudet på sned. Försöker hålla tillbaka tårarna. Försöker svälja klumpen i halsen. Ler. Fan...



..really really really really much!

..gjorde om bloggdesignen lite :) Trevligt trevligt. Gud vad jag saknar att hålla på med mina små design-jobb. Längtar tills jag ska börja plugga!! Har hittat en grym skola i San Francisco som jag verkligen verkligen vill gå på. I wanna go there really really really really really much. Ska göra allt för att komma in.

Imorgon ska jag nog rensa i min garderob. Det behövs verkligen. Jag hittar INGENTING längre. Jag bara tar det plagget som ligger längst ut i lådan. Orka typ. Ska bli spännande att se vad som finns längst in i lådorna. Det kanske har bildats en liten stad där med små aliens? Vem vet? Ingen har varit där och kollat på flera år... Spännande...

...fortsättning följer.



En helt vanlig söndag.

Nu sitter jag här framför datorn i myskläder. Nyduschad och fräsch. Har legat i ett par timmar och tittat på förlossningsprogram på TV :) Min nya hobby.

"Nu börjar det Kalaaaaaa.."

Nu ska vi se på "Pojken som fick nytt huvud"... och sedan "Flickan med fyra armar och fyra ben". Haha härlig blandning som visas på TV idag. Hej och hå..


Naturally 7

Måste lägga upp denna videon igen. Jag verkligen älskar den...



Sveriges version:

Jag och Kaisa i Sthlm 080808. En "gosskör" sjunger Ronja-låten! Synd att jag bara fick med slutet...

Svullo dag.. nästan

Igår hade jag en ganska speciell utgång med Sandra, Johanna och några till. Vi gick till Gretas. Där dansade vi till Caaaara Caramiiiia och andra svenska hits. TJOHO vilken kväll....!!!!!

*tystnad* 

Vi hittade även en väldigt kvinnlig vän som hette Isak.. och han tyckte att jag och Johanna passade jätte bra ihop och blev jätte glad när vi berättade att vi 'hade vart ihop i 8 veckor'. "Ni ser ju inte riktigt ut som den tyyyypen..." sa han först. "Vadå?! Hur ska man se ut då? Jag trodde inte du var en sån som dömde.." "Asså, neiiiii. Förlåt men i ett sånt förhållande som ni har så brukar det ju vara en som är manligare än den andra. Men ni är ju inte sååååh.." "Och?" "Neii assaaah.. äh det var inget. Ni är jätte söta ihop." ..."tack. Kom älskling vi går." ...........haha. Det var iaf kul första timmen. Jag är faktiskt ganska bra på att spela teater när det väl gäller. Ljuga är en annan sak, det suger jag på. Det vet ni som känner mig :)

Idag skulle jag ha en riktig fatclub-dag med lil sis. Hyra film, köpa pizza och godis. Men jag misslyckades. Jag kunde inte ens äta upp en fjärdedel av pizzan.. och godiset var inte ens gott. Vart tog min aptit vägen? Jag tror den åkte med Rob i hans resväska. Jag tror jag får avsäga mig chefspositionen i Fatcluben snart...


Jag hatar när Bobs telefon inte funkar. Jag skulle vilja stryyyypa telefonsvararkvinnan!!!!      - "Please leave your message for 347435... blablabla" ... AAAHHHH!!! DIE!!!!!
....nej förlåt det är ju inte hennes fel att hon fick det jobbet. Hon är säkert jätte snäll. Förlåt.

Nu ska jag krypa ner med BigBobban och drömma om bättre tider...

Love


Geeks ♥
(jag bjuder på den)

Cover All Mix

..på tal om ingenting så är den här så j*vla bra!!! Make Up Stores concealer. Jag längtar tills jag ska få använda den. Trolla bort mina små söta ringar under ögonen. Jajje...


* Orange färg döljer blåa partier.
* Gul färg döljer röda partier.
* Beige färg döljer.. ehm.. typ blandar ut dom andra färgerna :)
- Tips. Används med en syntet borste!

..ah HEJ DÅ.


...beroende framkallande

Varning: Trycker ni på länken kommer ni bli sittandes framför datorn i timmar. (eller iaf minst 20 min)

----> Här <----


Vanilj te

En kväll med mig själv.




Det är så skönt att se min syster just nu. Hon är sådär avslappnad och har det liksom allmänt bekvämt i livet. Längtar tills min klump i magen försvinner så jag också kan känna så...

Imorgon ska jag ringa mina bästa kompisar på Amerikanska Ambassaden... se vad dom har för kul att säga till mig den här gången. Mmmm... håll tummarna.

// Gnäll Karin

...

...nu sitter Fridus på planet till New York. Skulle göra vad som helst för att få byta plats med henne just nu.

Det blir svårare och svårare ju mer man tänker på allt. Drömmarna blir verkligare. Man inbillar sig saker. Ångestklumpen i magen växer. Tappar aptiten. Tusen tankar virvlar runt i huvudet. Hjälplös. Jag har aldrig mått såhär innan...
Det enda som hjälper är en kram från dig men du är för långt borta.



Så det så

Om ni verkligen, verkligen vill någonting så kommer det bli så. Man ska aldrig ge upp. Hur många gånger ni än trycks ner till botten och får börja om från början igen.. så ska ni aldrig ge upp. Alla kan vara emot ditt beslut och tycka det är fel. Alla tycker att du är lite knäpp. Men känner du i ditt hjärta att - detta är det jag vill. Go for it.. annars kommer du ångra dig livet ut om du inte försökte...

lite klyshigt men sant...

Jag hatar världen.

We're gonna make it work. Trust me.

Någon där uppe vill inte att det ska vara vi två. Men jag har nog aldrig kämpat för något så här mycket innan, någonsin.
Inget kan stoppa mig!!! (förutom Amerikanska fucking ambassaden) Fuck yall.
Ni ska allt få se.

LYCKLIG

..allting är egentligen väldigt jobbigt. Men just nu kan jag inte låta bli att känna mig så j*kla lycklig! Jag har börjat träna och komma igång med sånt igen och det känns sååå bra, jag har förmodligen hittat en lösning på studie-problemet och jag har världens bästa, sötaste, mest förstående pojkvän som jag älskar så mycket!!!!! Åh jag vill bara pussa på honoooooom....



Oh god.

Livet.

Everything is gonna be good in the end. If its not good... its not the end.


New ideas

..Ja ja ja jag är så bra! Jag smider nya planer. Kanske allt kommer fixa sig ändå?

Relief...


:)

Nämen har inte jag gått och lagt mig än?

Nehehe...

31:a september = My favourite day

Jag måste bara berätta att jag hela tiiiiiiden visste att den bara var 30 dagar i september (syftar på "Almost one year ago" inlägget för några dagar sedan). HELLOOO?! Herregud.. som om inte alla vet att 31:a september bara var ett skämt. Att jag egentligen menade 1:a oktober. Haha.....ha..................ha..........heh..... ....eh.

Mysig dag i stan. Hade en tre timmars lång sallads + latte + jordgubbspaj (fast jag tog bara en tugga) + karamell (fast jag tog bara en karamell. Den andra tappade jag på golvet)-fika med Mia idag. Not bad not bad...

Kollade precis på "So you think you can dance" (Så du tror du kan dansa, på svenska).. eller "So you" som alla tuffa kallar det. Jag kallar det för "So you". För jag e ju ganska...ah. Men iaf... jag kom på att jag saknar dansen så hiiiimla mycket! Det ska bli så skönt att komma igång igen nu när jag flyttar till "den andra staden". Okej, jag kommer stå som en liten grå, fet, efterbliven minigris i ett hörn de första lektionerna. Men det blir KUL! Jag gillar minigrisar. Dom är söta. 


Från vänster: Min syster under Bobs keps, jag (censur behövdes) och Bob i bilen till Danmark. Gulligt va.

Nu ska jag sova. Fast egentligen vill jag äta.

PS. Jag tycker alla ska skänka Fridus en extra tanke ikväll innan läggdags. P.g.a. medicinska skäl kan hon ej äta vad hon vill i ett par dagar nu. Fridus.. be strong.

Over and out
With love...
Best regards...
....ehm...
Best wishes...
Truly yours...

//TK

Mysfilmer

Detta är två av mina favoritfilmer. Dom är sådär lagom konstiga och väldigt väldigt vackra. Detta är filmer man vill ligga och mysa till när man är förkyld.. med någonting gott att äta :P (fatclub 4-ever)

spirited away 
Vi hyrde precis Det levande slottet och jag känner mig typ lite kär efteråt. Åh jag vill se den en gång till.

Mys mys mys


 


(fast man måste ju se den på japanska)

Rain rain rain

Det regnar ...och vad tycker vi om det?! SÅ HÄRLIGT! Nu kan man vara inne utan att få dåligt samvete! Uuuuh yeaaah...

Igår åkte jag iväg med mig själv för att handla lite sånt-som-gör-en-tjej-glad. Jag köpte ett par örhängen, en klänning, fyra nagellack i olika rosa toner, en lyxxxxig handkräm från Body Shop och även en bodylotion därifrån. Jag hade tänkt att när jag kom hem skulle jag städa iordning i hela mitt rum och göra plats i hyllorna för mina nya fyra nagellack. Det tänkte jag. Tänkte.

..och nu sitter jag här. Dagen efter. Och tänker fortfarande. Men samtidigt är jag instängd i mitt eget hem. För det regnar. Så nu måste jag nästan ta tag i det. Det finns ingen utväg nu TK... ......jag undrar om det är nåt bra på TV?

..och nu tänkte jag på en annan sak. Hur många inlägg har inte jag i den här bloggen som handlar om att jag tänker på att städa men inte gör det? Haha. Tragiskt.

JAG DÖÖÖR

UUUUUÄÄÄHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fy fan vad äckligt!!!!

Jag hade gjort mig ett stort glad O'boy... och jag tog en klunk  ...och så kände jag nånting klumpigt i munnen. Ganska stort. Jag trodde först det var lite o'boypulver som hade klumpat ihop sig så jag kände efter lite extra.... men jag kunde inte förstå vad det var. Så jag tog ut det ur munnen och tittade efter. DET VAR EN NATT-FJÄRIL/MYGGA/STOR INSEKT!!!!! Fattar ni!!!!!! Jag hade suttut och sugit på den i några sekunder!!!!! SÅ JÄVLA ÄCKLIGT. Jag kommer aldrig mer kunna äta. Det känns typ fortfarande som att jag har massa insektsben, inälvor, vingar och sånt i hela munnen. Jag måste gå och borsta tänderna.

UÄÄÄÄHHHHHHHHHHHHHH......!!!!!!!!!!!!!!

Bread time

Något som jag verkligen verkligen inte ska glömma ta med mig till NY är receptet på detta bröd. Det är såååå gott! Jag kommer stå där varje dag som en liten hemmafru i vår lägenhet och baka bröd med ett litet förkläde. hehe...fy. 
Iaf.. Det kommer från "Du är vad du äter" faktiskt. Det är ett jätte lätt recept.. men det enda kruxet är att man ska gå o handla alla nya ingredienser som man inte har hemma. Massa weirda mjölsorter och sånt. Men jag tycker ALLA ska prova det.. eller så får ni komma hem till mig idag eller imorgon o smaka på det för jag ska baka idag!





(Jag har alltid problem med att hitta den där himla fyrkornskrossen.. så använd fantasin o blanda i nåt annat liknande istället om ni inte heller hittar.)

Silent Kill is back

Idag träffade jag Fia första gången sedan november. Helt sjukt ändå vad tiden går fort.
Vi hade en liten mysig "folksamling" hos totsen och jag åt alldeles för mycket onyttigt.

Fridus reaktion på en hemsk bilolycka:
Jag: Förut när jag körde förbi macken därborta så hade det hänt en jätte hemsk olycka där! Det var två bilar som hade krockat och var helt mosade!!! Det var typ tre brandbilar där och det var helt kaos!!! Jag vet inte.. kanske någon hade dött....
Fridus: .....oj! OSTCHIPS!!!!!

Everybody loves Fridus!



Bara fyra veckor kvar om allt går som det ska. Ska bli så skönt att skapa sitt egna lilla liv därborta nu och inte bara åka och hälsa på andras. UNDERBART!

TK

Adequate proficiency? I don't think so...

....jävla TOEFL.

Idag har jag och Nea solat på Amundön. Nea försökte lära mig att simma under vattnet utan att hålla för näsan. Jag klarade det nästan. Succes!

Augusti. Ja, vad finns det att säga. Det är bara en lång väntan. Man kanske skulle gå i ide? Som björnarna gör. Det skulle vara så himla mycket billigare också. Sparar en månads onödiga köp. Jag försöker verkligen att inte göra av med några pengar alls nu innan jag drar. Det tar till och med emot att köpa en Ramlösa på bensinmacken. Hejja hejja hejja...


Min nya bästa vän.

Nu ska jag gå och umgås lite med min nya bästis. Han ligger där ute på bordet och väntar på mig. Han är ganska stor och tung.. lite fyrkantig. Tror att han är så jävla bra för att han kan allting redan... men han är snäll. Hjälper mig så gott det går. Jag tror han tycker lite synd om mig också... det borde han göra.. den jäveln.

Tjing. Plugg time..


RSS 2.0