Sahar

Åh nej jag har blivit sådär bloggberoende igen.

Idag var en helt okej dag. Fikade lite med Jossan på Vanilj. Skönt att prata lite med henne om resan. Ska bli så kul i sommar, för vi ska ha reunion med alla people vi hängde med där borta! Kommer bli mad fun... Spåra rejält a la Aussie-Viet-Thai-style. Farligt ;) Bäst ni håller er hemma den kvällen. Ni vill inte möta oss ute på gatan.

Var på gymmet idag. Tog en sån där Dance klass (kärring aerobic). Tänkte det skulle bygga upp kondisen lite även om det inte var så kul i övrigt. Men HERRE vad tråkigt det var. Ni skulle se min utstrålning. Död. Död blick. Fladdrande armar. Jag gick ut efter 20 minuter och sprang på löpbandet istället. Uschhh....

Imorgon blir en fullspäckad dag. Jobbintervju (igen!?). Oh yeah Käryn kommer jobba ihjäl sig. Sedan, lite andra privata ärenden. Träffa en gammal kompis. Och sedan lite barnpassning. Ska passa lilla Greta. Hennes mamma är från skåne, så hon uttalar sitt namn med skåne-R. GrrRrrRReeeta. Haha sötisen.

Men nu sitter jag här. Lyssnar på "Känn en doft av kärleken" från Lejonkungen. Instrumental version (så man kan sjunga själv) haha. Och vem tänker vi alla på när vi hör den låten?! SAHAR såklart!!!
Vi har precis bestämt, hon och jag, att vi ska ställa in NY resan och åka som ett stort, mysigt gäng.. till Kållered och gå på IKEA istället! Tänk vad kul vi kommer ha! Vi kan provligga alla sängar. äta köttbullar. krama gosedjur. åka kundvagn nedför rulltrapporna, dränka ungar i bollhavet.....

Nu kommer Ariel, instrumental version...

...men vi tänker fortfarande på Sahar. Eller hur?

Godnatt*

63175-659
Ute i butikerna i Ahmed! Eller beställ ditt exemplar här...


Kommentarer
Postat av: Sahar

Tro fan att vi tänker på sahar nu! åååååå längtar till IKEA tjejer! Den 28 Ahmed gäller det! :D

2008-04-24 @ 01:11:19
Postat av: Sahar igen

hahahahahhhahahah shiiiiiiiiit asså, det här e värt sjukt mkt pluspoäng! hahaha fetingbok fan,ni hörde, ute i butiken i Ahmed! KÖP DEN IDAG!

2008-04-24 @ 09:55:55
Postat av: märy

"Träffa en gammal kompis."

hahaha hej karin tycker du det ska bli kul att träffa mig idag

2008-04-24 @ 14:08:33
Postat av: Karin

hahahahhahahaah sorry märy!! ....du vet vad du betyder ;)

2008-04-24 @ 18:56:28
Postat av: Mona

Hahahahaha :D sötnötar!

2008-04-25 @ 10:21:02
Postat av: julia

hahhaha faaan va klockren!!

2008-04-26 @ 00:22:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0